έχουμε έμπιστο χασάπη!
λοιπον, σκεφθείτε το απλό: η ελληνική παραγωγή σε κρέας καλύπτει το 14 με 16% της ζήτησης και σε αυτό το ποσοστό εμπεριέχονται και το μοσχάρι και τα χοιρινά και τα αρνοκάτσικα.
που στο διάολο τα βρίσκουν και πουλάνε όλοι ελληνικά κρέατα?
αλλά είπαμε, πάνω απ όλα, εμπιστοσύνη!
Εσείς ξέρετε τι θα πει λησμονιά; Αγιάζι; Αλαργινό;
-
Θα αναδημοσιεύσω σήμερα ένα άρθρο του Δημήτρη Ρηγόπουλου, που δημοσιεύτηκε
πρόσφατα στην Καθημερινή. Όπως θα δείτε, στο τέλος του άρθρου λέω κι εγώ
κάποια...
20 hours ago