έχουμε έμπιστο χασάπη!
λοιπον, σκεφθείτε το απλό: η ελληνική παραγωγή σε κρέας καλύπτει το 14 με 16% της ζήτησης και σε αυτό το ποσοστό εμπεριέχονται και το μοσχάρι και τα χοιρινά και τα αρνοκάτσικα.
που στο διάολο τα βρίσκουν και πουλάνε όλοι ελληνικά κρέατα?
αλλά είπαμε, πάνω απ όλα, εμπιστοσύνη!
Το ΣιρΜελέτη στην Κούλουρη (μια συνεργασία της Μαρίας Κορμπίλα)
-
Κυριακή σήμερα, το πρόγραμμα θέλει λογοτεχνική ύλη· σήμερα μετατοπιζόμαστε
λίγο, από την καθαρή λογοτεχνία στο λαογραφικό δοκίμιο, αλλά πολύ
καλογραμμένο....
19 hours ago