έχουμε έμπιστο χασάπη!
λοιπον, σκεφθείτε το απλό: η ελληνική παραγωγή σε κρέας καλύπτει το 14 με 16% της ζήτησης και σε αυτό το ποσοστό εμπεριέχονται και το μοσχάρι και τα χοιρινά και τα αρνοκάτσικα.
που στο διάολο τα βρίσκουν και πουλάνε όλοι ελληνικά κρέατα?
αλλά είπαμε, πάνω απ όλα, εμπιστοσύνη!
Με αφορμή τον Νιόνιο (από την ΕφΣυν)
                      -
                    
Αναδημοσιεύω σήμερα το χτεσινό άρθρο μου στην Εφημερίδα των Συντακτών, στην 
τακτική εβδομαδιαία στήλη μου «Μέσα από τις λέξεις». Tα άρθρα από την ΕφΣυν 
συν...
16 hours ago


