έχουμε έμπιστο χασάπη!
λοιπον, σκεφθείτε το απλό: η ελληνική παραγωγή σε κρέας καλύπτει το 14 με 16% της ζήτησης και σε αυτό το ποσοστό εμπεριέχονται και το μοσχάρι και τα χοιρινά και τα αρνοκάτσικα.
που στο διάολο τα βρίσκουν και πουλάνε όλοι ελληνικά κρέατα?
αλλά είπαμε, πάνω απ όλα, εμπιστοσύνη!
Η τελευταία αρκούδα του Πίνδου (του Δημήτρη Χατζή)
-
Ο τίτλος είναι κάπως παραπλανητικός, αφού υποβάλλει την ιδέα ότι πρόκειται
για αυτοτελές έργο. Στην πραγματικότητα, θα δημοσιεύσω σήμερα ένα απόσπασμα
από ...
1 hour ago