έχουμε έμπιστο χασάπη!
λοιπον, σκεφθείτε το απλό: η ελληνική παραγωγή σε κρέας καλύπτει το 14 με 16% της ζήτησης και σε αυτό το ποσοστό εμπεριέχονται και το μοσχάρι και τα χοιρινά και τα αρνοκάτσικα.
που στο διάολο τα βρίσκουν και πουλάνε όλοι ελληνικά κρέατα?
αλλά είπαμε, πάνω απ όλα, εμπιστοσύνη!
Μεζεδάκια φραπέ
-
Ο τίτλος του σημερινού πολυσυλλεκτικού μας άρθρου προέρχεται, φυσικά, από
το παρατσούκλι του μάρτυρα κ. Ξυλούρη, που κατέθεσε στην προανακριτική της
Βουλ...
8 hours ago

