2.2.07

καλέ για ποιόν δουλεύουν αυτοί?

ας κρίνουμε εκ του αποτελέσματος:

έριξαν μια ρουκέτα απο κεντρικό δρόμο, κοντύτερα απο 300 μέτρα απόσταση, στην δεύτερη καλύτερα φυλασσόμενη πρεσβεία στον κόσμο, για να τους θίξουν το γόητρο λέει και για να γελάσει το χειλάκι των δύστυχων παλαιστινίων.

αυτη η πρεσβεία είναι ζωσμένη με κάμερες, μικρόφωνα, ακτινοσκοπικά μηχανήματα, αξονικούς τομογράφους, σεισμογράφους, οργασμόμετρα, ψιονόμετρα, γραμμόφωνα, κασετόφωνα, ντιβιντί και εμπιθρί πλέϋερ, σύν καμπόσους δορυφόρους που την παρακολουθούν ρήαλ ταϊμ.

και απο όλα αυτά, μιά κάμερα κάτι έπιασε λέει, αλλά ήταν σκοτεινά λέει (τα ναϊτ βίζιον δεν τα έχουν ανακαλύψει ακόμη μάλλον) και μακρυά λέει (ούτε το ζούμ έχουν ανακαλύψει) και δεν μπορούν να βγάλουν άκρη λέει.

απο την άλλη ο ταξιτζής αυτόπτης μάρτυς λέει οτι διέφυγαν γκαζώνοντας στον κεντρικό δρόμο, που τους έπιαναν όλες οι κάμερες, αντί να φύγουν στα μουλωχτά απο παράδρομους.


αμέσως (καλέ εντελώς συμπτωματικά, μην πάει ο νούς σας στο πονηρό) άρχισαν οι πιέσεις για να λειτουργήσουν όλες οι κάμερες που υπάρχουν και να χρησιμοποιείται το υλικό τους χωρίς την άδεια της αρχής προστασίας προσωπικών δεδομένων ή του εισαγγελέα.

και να τοποθετηθούν φυσικά και πολλές ακόμη (άντε τυχεροί! λονδρέζους θα μας κάνουνε!).

θα μου πείτε, δεν υποκλέπτουν ήδη το υλικό χωρίς να πάρουν άδεια απο κανέναν?

δεν με είδανε που πήδαγα την κουμπάρα στο αλσάκι?

εδώ στην βόδαφον έκλεβε ο ένας τον άλλον και μας το λενε κατάμουτρα οτι μας ακούνε και με κλειστό κινητό.


ναι αλλά δεν στηρίζεται κατηγορία εφόσον το κάνουν παράνομα, και δεν βολεύει και για εκβιασμούς (αν σας εκβιάσουν επειδή τον δίνατε ή τον παίρνατε, δεν θεωρείστε ΜΙΒ Αντρες με τα Μαύρα, αλλά μαλάκες με περικεφαλαία)...συμπέρασμα, που πρέπει να αποδεχτούμε: αυτοί έθιξαν το γόητρο της υπερδύναμης σπάζοντας ένα τζάμι (χέστηκε η κλάρα στου αρναούτογλου), γεγονός που χαροποίησε χιλίαδες νταουνιασμένους παλαιστίνιους και εμείς χάνουμε την προσωπική μας ελευθερία!

για ποιού το συμφέρον δουλεύουν άραγε?

σίγουρα όχι για το δικό μας...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...