22.6.07

ποστ αστυνομικου σε φορουμ

δεν γνωριζω τον ιδιο για να κρινω τι επιπεδου αστυνομικος ειναι, αλλά τα μπολντ ειναι ακριβως ιδια με αυτα που χρονια ακουω απο συγγενεις ή φιλους αστυνομικους.

lousipan
Μέλος 2ης Βαθμίδας
261 Μηνύματα
Απεστάλη: 22/06/2007, 11:33:14
Καλημερα σε ολους.Φιλε OANNHSEA καταρχας δεν συνδεω και χαρακτηριζω τις πραξεις των συναδερφων με πολιτικα κριτηρια.Απλα ο φιλος GENTLEMAN στις ερωτησεις που μου εθεσε ηταν και αν υπαρχει μηπως στα γεγονοτα αυτα καποια προσπαθεια αμαυρωσης του σωματος η της κυβερνησης.

Και εγω ειπα οτι η αστυνομια εχει προβλημα με την κυβερνηση αυτην την στιγμη.Το αν ο αστυνομικος πρεπει η δεν πρεπει να εχει πολιτικη αποψη νομιζω πως πρεπει δημοκρατια εχουμε και ειναι και αυτος πολιτης της δημοκρατικης κοινωνιας.

Απλα να μην τα μπερδευει.
Τωρα οσον αφορα την εκπαιδευση 3 χρονια στην σχολη εριξα γυρω στις 2000σφαιρες μετεπειτα μερικα χρονια στις ειδικες δυναμεις εριχνα καμια 2000 το χρονο και 3 χρονια που ειμαι στην επαρχια στην ασφαλεια ριχνω κανα 1000-1500 τις οποιες πληρωνω εγω.

Η φυσικη μου κατασταση ειναι αριστη και θα την κραταω ετσι.Τωρα αλλοι συναδερφοι απο απλες υπηρεσιες πλην ΟΠΚΕ και αμεση δραση δεν νομιζω οτι ειναι στην κατασταση που πρεπει.

Αλλα ειναι πολυ αυτοι που με δικα τους εξοδα κοιταν την εκπαιδευση τους αφου δεν φροντιζει το κρατος.

Μεταθεση ειδικα εκτος νομου δεν μπορει να σου κανεις ουτε ο πρωθυπουργος.

Επισης η πειθαρχια πλεον πρεπει να αντικατασταθει απο επαγγελματισμο και να εξαφανιστει καθε στρατωκρατικο καταλοιπο δεν ειμαστε σε πολεμο με τον πολιτη.

Στις σχολες υπαρχει αριστη εκπαιδευση κανεις δεν φταιει αν οι χωντροκολληδες των επιτελειων δεν ξερουν να διαχειριστουν σωστα το προσωπικο.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...