6.9.07

ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΤΕΤΡΑΕΤΙΑ...

Θα αντέξουμε να κοιτάμε κατάματα τους λογαρισμούς της ΔΕΗ
Θα κοιτάξουμε γεμάτοι αισιοδοξία τα 5,5 ευρώ αύξηση που θα πάρουμε και θα σχεδιάζουμε τι πολλά πράγματα μπορούμε να κάνουμε με 5,5 ευρώ!
Θα κλείσουμε από τώρα ότι ραντεβού χρειαζόμαστε στο ΙΚΑ για το 2009
Θα συνεχίσουμε να κοιτάμε με φρίκη το κινητό όταν χτυπαει με απόκρυψη γιατί ξέρουμε ότι θα είναι η Τράπεζα που θα απειλήσει αυτή τη φορά ότι εκτός από κατάσχεση έχει περάσει και σε εκτελέσεις!
Θα κυκλοφορούμε με τις αριθμομηχανές στο σουπερ μαρκετ για να μην ξεπεράσουμε τα 250 ευρώ αγοράζοντας χαρτί υγείας, καφέ, μακαρόνια και ντοματάκια.
Θα χαζεύουμε τα ψαράκια στη ψαραγορά και θα λέμε , τους παλιούς καλούς καιρούς έτρωγα κι από αυτά
Θα ακούμε το παπού να βρίζει και να βγάζει τ'αποθημένα του κάθε φορά που τη σύνταξη
Θα ακούμε εκείνον που είναι αξιωματική αντιπολιτευση να λέει ότι την επόμενη τετραετία ο λαός θα τιμωρήσει τους ψεύτες
Κι εκείνον που είναι κυβέρνηση να λέει ότι λιγάκι ακόμα πρέπει να σφιχτούμε και μετά θα μας έρθει η ανακούφιση
Θα είμαστε και πάλι η χώρα των δανεικών, της γκρίνιας και των μεγάλων λόγων που θα την καταβρίσκουμε ν'απειλούμε "θα σου δειξω ποιός είμαι εγώ ρε" και θα χαζεύουμε τα βράδυα τις χαζοεκπομπές βρίζοντας τη κατάντια που είναι αυτοί ενώ εμείς δεν είμαστε.
Μετά απ΄ολα αυτά θα κοιτάξουμε το ημερολόγιο χαλαρά να δούμε πόσο μένει ακόμα για το 2012 όπου δεν θα έχουμε λόγο να ανησυχούμε πια.
Γιατί το 2012 όπως έντονα ακούγεται είναι η χρονιά πουθάρθου επι τέλους άνθρωποι στη γη να τη καθαρίσουν από τα Ουφο που την έχουν κατακλύσει!!
Τώρα σχετικά με εμάς εδώ μέσα λέω να ρίξουμε ιδιαίτερο βάρος στην ΑΣΤΡΙΚΗ ΣΤΡΟΥΓΚΑ γιατί θα έχουμε πολλά παρα φυσιν να αποκαλύψουμε.
Στη τελική η μόνη διέξοδος είναι να τη ψωνίσουμε! Αλλά να τη ψωνίσουμε γερά χωρίς έλεος!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...