7.11.07

μπηκαν στην πολη οι οχτροι...

και αρχισε η τρομοκρατια των κατοικων.

ζωσμενο το χωριο, μπλοκα παντου και ευκαιρια για τους ραμπο να βγαλουν τα απωθημενα τους.

επι του παροντος εχω ορισμενες αποριες.

αν τα Ζωνιανα ειναι οντως η μικρη Κολομβια που περιγραφετε, ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΓΕΙ ΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ?

ΠΩΣ ΣΚΑΤΑ ΠΑΝΕ Η ΗΡΩΙΝΗ ΚΑΙ Η ΚΟΚΑΪΝΗ ΣΤΟ ΒΟΥΝΟ ΚΑΙ ΠΩΣ ΣΚΑΤΑ ΔΙΑΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΜΕΤΑ?

ΠΕΡΝΑΝΕ ΑΠΟ 40 ΚΥΜΑΤΑ ΚΑΙ 40 ΜΠΛΟΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΑ ΖΩΝΙΑΝΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΞΑΝΑΠΕΡΝΑΝΕ 1040 ΜΠΛΟΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΚΙΝΗΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΚΡΗΤΗ?

ΕΙΣΑΣΤΕ ΣΟΒΑΡΟΙ?

ΣΤΟΝ ΝΟΜΟ ΛΑΣΙΘΙΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΠΛΑ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΖΩΟΚΛΟΠΕΣ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΦΥΤΕΙΕΣ, ΤΑ ΕΚΑΜ ΞΕΣΚΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΜΠΛΟΚΑ ΚΑΙ ΞΕΥΤΙΛΙΖΟΥΝ ΟΠΟΙΟΝ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑ ΥΠΟΠΤΕΥΘΟΥΝ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΠΝΙΖΕΙ, Ή ΤΟΝ ΞΥΛΟΦΟΡΤΩΝΟΥΝ ΑΝ ΤΟΝ ΠΙΑΣΟΥΝ ΜΕ ΕΝΑ ΤΣΙΓΑΡΟ. (φετος πιασανε 20χρονο απο διπλανο χωριο, με 0,3 και τον παρεπεμψαν να δικαστει παρακαλω! 0,3 δεν ειναι καν χρηση κυριε Σημιτη και κυριε Καραμανλη. αλλά ο πιτσιρικας εφαγε ξυλο, εγινε ξευτιλα σε ολα τα γυρω χωρια, και θα παει στο δικαστηριο οπου θα πληρωσει δικηγορο, για να αθωωθει τελικα οπως οριζει ο νομος σας για χρηση. γιατι τον επιασαν αφου θα αθωωθει, μπορειτε να μου πειτε? για να απασχοληθει με κατι παραλογο μετα απο 2-3 χρονια, το πηγμενο δικαστικο μας συστημα? για να βγαλουν τα απωθημενα τους καποιοι και να αμοιφθει ενας δικηγορος?)

ΣΤΑΜΑΤΑΝΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΕΙΛΗ ΤΩΝ ΟΠΛΩΝ ΦΕΡΟΝΤΑΙ ΜΕ ΣΚΑΙΟ ΤΡΟΠΟ ΣΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ, Ή ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥΣ.

ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗ ΚΥΡΙΟΙ, ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ!


ΚΑΙ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΓΙΑ ΠΕΣΤΕ ΜΟΥ,
ΟΙ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΔΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΠΑΦΟΥΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΕΛΙΚΑ,
Ή ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΜΠΟΡΟΙ ΗΡΩΙΝΗΣ ΚΑΙ ΚΟΚΑΪΝΗΣ?


Η ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΟΥ ΓΝΩΜΗ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΗΡΩΙΝΗ ΒΟΛΕΥΕΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ, ΓΙΑΤΙ ΔΙΑΛΥΕΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ.

ΑΝ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΕΠΕΣΕ ΠΡΕΖΑ, ΔΕΝ ΕΠΕΣΕ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΕΜΠΟΡΙΟ ΑΛΛΑ ΕΠΙΤΗΔΕΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΤΟΥΣ "ΑΝΤΑΡΤΕΣ" ΝΕΟΛΑΙΟΥΣ.


ΑΝ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΣΤ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΩΝ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΚΥΡΙΟΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ, ΔΩΣΤΕ ΤΗΝ ΗΡΩΙΝΗ ΑΠ ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΣΤΟΥΣ ΤΟΞΙΚΟΜΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΓΟΓΡΑΦΙΣΗ ΤΗΣ ΜΕΘΑΔΟΝΗΣ ΣΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ.

ΔΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΕΠΙΔΟΜΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΠΟΥΛΑΝΕ ΠΡΕΖΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΝΕ, ΒΑΛΤΕ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΕΜΠΟΡΟ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΚΑΙ ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΤΟΝ ΕΚΕΙ, ΚΑΙ ΛΥΘΗΚΕ ΤΟ ΘΕΜΑ.


ΑΠΟΜΥΘΟΠΟΙΗΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΥΘΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΩΝ ΝΕΩΝ!


ΚΑΙ ΑΦΟΥ Η ΚΑΝΝΑΒΗ ΔΕΝ ΕΘΙΖΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΚΟΤΩΝΕΙ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΑΨΕΙ ΝΑ ΣΠΑΤΑΛΑ ΤΟΝ ΠΟΛΥΤΙΚΟ ΧΡΟΝΟ ΤΗΣ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΦΥΤΕΙΕΣ ΣΤΑ ΖΩΝΙΑΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΚΑΝΑ ΦΡΑΓΚΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ? (το ειχε προτεινει στην βουλη ο Γιωργακης, ο Καμενος και αρκετοι αλλοι βουλευτες που δεν θυμαμαι).

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΑΒΙΩΝΕΤΕ ΤΗΝ ΕΞΑΓΩΓΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΚΑΠΟΤΕ (μεχρι το 1928) ΣΤΑ ΛΙΝΑ ΚΑΝΝΑΒΗΣ? (το κανουν οι Γερμανοι και μας τα ακριβοπουλανε)

ΕΚΤΟΣ ΚΙ ΑΝ ΒΓΑΖΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΤΗΝ ΔΙΑΤΗΡΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ...


ΥΓ. τελικα ισχυει στην Ελλαδα το συνταγματικα κατοχυρωμενο δικαιωμα της γαμημενης αυτοδιαθεσης του ατομου?
αν καποιος 25χρονος πιει δημοσια, 5 νομιμα συνταγογραφημενα υπνοστεντον με μισο μπουκαλι νομιμα αγορασμενο ουισκυ, στην Ομονοια, θα του συμπεριφερθουν το ιδιο με το να πιει ενα τσιγαρο στα Ζωνιανα?

ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...