4.11.07

που τα βρισκουν τα λεφτα οι παπαδες και κυκλοφορουν με κομπρεσορες?

πηγα σε βαπτιση σημερα και επεσα πανω σε χειροτονια παπαδακίου απο δεσποτη και το παρκινγκ ειχε γεμισει πανακριβα αυτοκινητα παπαδων.
και παρκαρισμενα αφενταδικα, κλεινοντας την προσβαση στους επισκεπτες.

χοντρων παπαδων με τρυφερα ροδαλα αδουλευτα χερακια και τεραστιες κοιλιες.

το παπαδάκιο ηταν ακριβως το ιδιο μοντελο: σαν τουλουμπακι!

και ξαφνικα λεει σε ενα πιο παλιο τουλουμποειδες παπαδάκιο, "Σηφη ελα να βγουμε μια φωτογραφια" και αρχιζει η πασαρελα μπροστα στο ιερο.
οχι μια, 50 φωτογραφιες βγηκαν τα μοντελακια!

αστε τις χαριτωμενιες και αυτην την θηλυπρεπη χροια στην φωνη τους.
σουργελο!

και ο καθενας να φοραει τα χρυσα με το κιλο, αναλογως παλαιοτητος - ο δεσποτης φοραγε μια μιτρα που θα ταϊζε τους αστεγους της Αθηνας για ενα χρονο.

το ποιμνιο ναναι καλα, αλλά ρε ποιμνιο, ειπαμε οτι δεν σε προβληματιζει το που τα βρισκουν τα λεφτα, δεν σε προβληματιζει τουλαχιστον το οτι δεν αρκουνται σε ενα κοινο αυτοκινητο την στιγμη που μιλανε για ταπεινοτητα και το παιζουν αντιπροσωποι του Χριστου?

δηλαδη κατα την γνωμη σας, με τι αυτοκινητο θα κυκλοφορουσε ο Χριστος αν ξαναρχοταν σημερα?
με θωρακισμενη λιμουζινα?

ουε υμιν υποκριτες χοντροκωληδες...
σας πειραζουν τα ντυσιματα των γυναικων, το ρυζι στους γαμους, τα λουλουδια στους στολισμους, τα μπαλονια στις βαπτισεις, αλλά ξεσκιστηκατε στα γλυκα ενω ο κοσμος περιμενε για την βαπτιση σαν μαλακας, ολοι σας στολισμενοι σαν χοντρες μαυροντυμενες χηρες/λατερνες να φτυνετε κατω σαν τσουρομαγκες.

εισαστε τυχεροι που δεν ισχυουν οι παπαριες που πασαρετε στον κοσμακη περι κολασης, γιατι θα ειχατε ρεζερβέ πρωτο τραπεζι πιστα στο λακκο με τα σκατα.


οσο για το ποιμνιο...
τι να πω...
τι ελεγα για τους παπαδες? καμια σχεση!
απλανες βλεμμα οι περισσοτεροι, αποχαυνωμενοι, αναιμικοι, μασουλουσαν ενα κομματακι ψωμι που ειχαν "ευλογησει" τα ανωτερω παπαδάκια και οι αρχιπαπαροι.


με εξαιρεση καποιους κουστουματους με πονηρο βλεμμα, κολληταρια των παπαδων.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...