12.2.08

η φτωχια θελει σοπινγκ θεραπυ

ακουσα τον υπουργο να λεει οτι η ακριβεια οφειλεται στο σοπινγκ θεραπυ που κανουν οι καταναλωτες.
εχει απολυτο δικιο!!!
η γρια που προσπαθει να την βγαλει με τα 500 ευρω κανει σοπινγκ θεραπυ την ωρα που ψαχνει για τις φτηνοτερες τιμες στην λαϊκη.

δε μας χεζεις κυριε υπουργε?
αντε να κανεις παρεα με το αλλο ζομπι, τον Γκαργκανα.



Ένα από τα πλέον ανησυχητικά φαινόμενα που ταλανίζει την ελληνική κοινωνία είναι αυτό της φτώχειας. Σύμφωνα με πρόσφατα στοιχεία του ΕΚΚΕ:

-Το 21% των Ελλήνων ζει με λιγότερα από 470 ευρώ το μήνα, κάτω από το όριο της φτώχειας.

-Το 60% των Ελλήνων φοβάται πως μέσα στα επόμενα χρόνια θα περιέλθει σε κατάσταση φτώχειας.

-Ένας στους τρεις Έλληνες δεν μπορεί πολλές φορές να πληρώσει το ενοίκιο του σπιτιού ή τη δόση του δανείου του χωρίς καθυστερήσεις, να έχει ως γεύμα κάθε δύο ημέρες κρέας, ψάρι ή λαχανικά και να έχει επαρκή θέρμανση στο σπίτι του.

Το Ρεπορτάζ Χωρίς Σύνορα πρόκειται να πραγματοποιήσει μία εκπομπή σχετικά με τη φτώχεια στη σημερινή Ελλάδα, τη δυσανάλογη σχέση κόστους ζωής και αμοιβών, τη γενιά των 700 ευρώ, καθώς και το εργασιακό καθεστώς που "πνίγει" τους Έλληνες εργαζομένους, ενώ καταδικάζει άτομα με σημαντικές σπουδές στην ανεργία ή σε πενιχρούς μισθούς.

Αποφασίσαμε να προχωρήσουμε με το θέμα αυτό και θα θέλαμε να μας βοηθήσετε κι εσείς, επικοινωνώντας με την εκπομπή για να καταθέσετε τη δική σας εμπειρία-μαρτυρία και να συμμετέχετε αν θέλετε στο ντοκιμαντέρ.

Για το σκοπό αυτό και περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@rwf.gr ή να επικοινωνήσετε τηλεφωνικώς στο 210-6855098.

Ρεπορτάζ Χωρίς Σύνορα

- Τηλ: 210 68 55 098

- E-mail: info@rwf.gr (αν θέλετε, τοποθετήστε στον τίτλο την ένδειξη ‘700’)

Ρεπορτάζ Χωρίς Σύνορα: http://www.rwf.gr/
Στείλτε mail στο: info@rwf.gr


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...