10.3.08

ΠΑΝΩ ΑΠ ΟΛΑ Η ΠΑΡΑΔΟΣΗ!!!


μπορει η οικονομικη κατασταση να ειναι σκατα, μπορει να μας τρομοκρατει το ασφαλιστικο, μπορει να μας μαστιζει η ακριβεια, η ανεργια και η εκμεταλευση, ο λαος μας ομως στεκεται ορθος και περηφανος, αλωβητος απο τον καταιγισμο του καταναλωτισμου και της νεας ταξης πραγματων, επειδη ακολουθει την παραδοση!

η ιερη παραδοση των προγονων μας που σωθηκε μεσα στις χιλιετιες και αναβιωνει ολοζωντανη στην συγχρονη εποχη, δινοντας ενα ισχυρο πληγμα στην εξουσια με το να φερνει σε επαφη τον λαο με την ιστορια του!

ετσι και φετος η ΠΑΡΑΔΟΣΗ τηρηθηκε με θρησκευτικη ευλαβεια!

σε καθε χωριο στηθηκε το ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ καρναβαλι, με τα ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ημιφορτηγα και τρεϊλερ στολισμενα με ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ φελιζολ στα εθνικα μας χρωματα, να περνανε απο τον κεντρικο δρομο με ακολουθια τους ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΥΣ εθελοντες καραγκιοζηδες να προσπαθουν να δειξουν χαρουμενοι χορευοντας την ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗ σαμπα, και τον λαο να παρακολουθει απο τα πεζοδρομια ντυμενος ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ με τα καθημερινα του ρουχα και ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ακινητος και αγελαστος.

στην Πατρα το ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ καρναβαλι ειχε κυριο πιατο το διαδικτυο και εκφραστηκε με την ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗ κακογουστια και πολλα κιλα βαρεων μεταλλων απο τα ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ πυροτεχνηματα.

καπου αλλου καταναλωσαν 800 κιλα ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ γιαουρτι για να αυτογιαουρτωθουν ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ! (το εκαναν και οι αρχαιοι Ελληνες καλε!)

τηρηθηκε παντου το ΠΑΡΑΔΟΣΙΚΟ εθιμο της καθαρσης με το ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ καταβροχθισμα θαλασσινων (η φασολαδα ειναι ξενοφερτο εθιμο) και φυσικα η ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗ εξορμηση με τα ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ αυτοκινητα για το ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ πεταγμα του ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ πλαστικου αετου προκαλοντας τα ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ βραχυκυκλωματα στα συρματα της ΔΕΗ και ακολουθησε η ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗ επιστροφη με τα ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ θανατηφορα ατυχηματα.

μετα απο το ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ τριημερο ο νεοελληνας εχει ξαναβρει τις ριζες του και ειναι ετοιμος να αντιμετωπισει τον καθε Αλογοσκουφη, αλλά και τον καθε Μπους!

αντε και του χρονου να ξεφαντωσουμε ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ βρε σεις!


ΥΓ. το αφιερωνω στο Μπουρανι που αντιστεκεται στην ρηχοτητα και στα δηθεν.

ΥΓ.2 αν τα λεφτα που χαλασαν οι δημοι και οι κοινοτητες για να μαλακιστουν ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ οι δημοτες τους, τα εδιναν για τις αναγκες του δημου τους θα χαλαγε η ΠΑΡΑΔΟΣΗ, ε?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...