12.3.08

το δραμα του ΠΑΣΧΑλη


μας απασχολει το ασφαλιστικο, μας αηδιαζει ο Γκαργκανας, μας πηδαει η αισχροκερδεια, αλλά δεν πρεπει να ξεχναμε και τον συνανθρωπο μας που υποφερει απο καναλι σε καναλι!

σπαει το κεφαλι του ο ανθρωπας να καταλαβει πως του την εστησε η πανουργα η δωδεκαθεϊστρια και γκαστρωθηκε με το σπερμα του, αφου ΔΕΝ την πηδηξε!

το ειπε και στον Θεμο χτες, και τον πιστεψε και αυτος και ο Περης! (ΣτΣ. Θεμο μην ξυνεις την μυτη σου - καρφωνεσαι!)

το μπλογκ "ποσο μαλακες ειμαστε τελικα", απευθυνθηκε στο ερευνητικο κεντρο του αδελφομπλογκ "Αστρικη Στρουγκα" και του ανεθεσε να λυσει το μυστηριο που βασανιζει τον ελληνικο λαο και δεν αφηνει τον Ζαχοπουλο να καταθεσει.

οι επιστημονες γιδοβοσκοι ερευνησαν το ενδεχομενο να εδωσε το σπερμα αυθορμητα ως γενετικο αυτογραφο ο Πασχαλης, κατι που ο ιδιος ομως αρνειται: "το σπερμα μου το εχω μονο για να γονιμοποιω την Αλικη", δηλωσε ο γνωστος καλλιτεχνης που ζει στην χωρα των θαυματων της Αλικης (στην γειτονια του καπελα).

απομενει η πιθανοτητα να εκλαπει το σπερμα μετα απο αυνανισμο (ηθελημενο ή βεβιασμενο).
σε αυτην την περιπτωση ο Πασχαλης δηλωνει ευθαρσως: "απο τοτε που πηγαιναμε μαζι σχολειο, φαντασιωνομουν ΜΟΝΟ την γυναικα μου οταν τον επαιζα, οπως καθε φυσιολογικος αντρας".

η σατανικη θαυμαστρια προφανως φορουσε μεγαλες κονκαρδες με την Αλικη και καθοταν πρωτο τραπεζι πιστα, κατι που προκαλεσε την αμεση διεγερση στον Πασχαλη που παρατησε το μικροφωνο και ετρεξε στα καμαρινια να εκτονωθει σαν ανθρωπας.
στο τριλεπτο, αυτη η σιχαμενη παγανιστρια εισεβαλλε δηθεν για αυτογραφο και υπεκλεψε το πολυτιμο DNA των Ελ, αποσπωντας ελαχιστο πλην ικανοτατο να γονιμοποιησει σπερμα δια χειραψιας (δεν προλαβε να πλυθει ο ανθρωπας).

οι τσομπαναραιοι ερευνητες ειναι σιγουροι οτι η ακατανομαστη τοποθετησε μονη της το σπερμα με μπατονετα και γκαστρωθηκε για να πληξει την γλυκεια Αλικη!

αυτα φυσικα δεν τα μασαει η ανεπαναληπτη Αλικη, η οποια προσελαβε τον ικανοτερο γενετιστη/νομικο/οικογενειακο συμβουλο/κληρονομικο χαρισμα, τον Αλεξη!

τον μονο ανθρωπο στον κοσμο που μπορει να αποδειξει οτι ενα τεστ DNA δειχνει ανεμογκαστρι και το παιδι ειναι σκεπτομορφη των μιαρων επιθυμιων της παγανιστριας αντροχωριστρας που αυνανιζοταν στα χωραφια γυμνη στην πανσεληνο φαντασιωνοντας τον Πασχαλη!!!

αυτα φυσικα για το δικαστηριο...

εμεις γνωριζουμε παρα πολυ καλα, οτι τον Πασχαλη τον αποπλανησε και τον βιασε "αυτη".


ΥΓ. Αλικη μου δεν λεω, γελαμε ζωη ναχετε, αλλά μεταξυ μας, 69 επιστημονες τυροκομοι συστηνουν στειρωση.
για να ησυχασεις...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...