6.3.08

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΠΑΣΧΑΛΗ!


ΤΑ ΤΕΣΤ DNA ΠΟΥ EΓΙΝΑΝ ΕΔΕΙΞΑΝ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ, ΜΕ 100% ΕΛΛΗΝΙΚΟ DNA, ΠΡΟΕΡΧΟΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΕΛ ΠΟΥ ΠΡΟΣΓΕΙΩΘΗΚΕ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ!

ΓΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΔΕΙΧΝΕΙ ΓΕΡΑΣΜΕΝΟΣ, ΚΙ ΑΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΠΙΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΟΥΣΕ ΟΜΗΡΟ! (ποπ συνθετης της αρχαιοτητος)

ΑΥΤΟΣ Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΠΕΡΜΑΤΙΚΟΣ ΠΛΟΥΤΟΣ, ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΠΟΛΥΤΙΜΟΙ ΕΘΝΙΚΟΙ ΟΡΧΕΙΣ, ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΤΟΧΟ ΤΟΥΣ, ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΘΑΡΟΑΙΜΟ ΕΛΛΗΝΑ (με πετιγκρι απο τον Λιακο) ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΓΩΙΣΤΡΙΑ ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΤΟΥ Η ΟΠΟΙΑ ΔΗΛΩΣΕ ΞΕΔΙΑΝΤΡΟΠΑ ΟΤΙ "Ο ΠΑΣΧΑΛΗΣ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΜΑΖΙ ΤΗΣ". (επειδη πηγαινατε μαζι σχολειο, θα πατε μαζι και στο νεκροταφειο? πολυ κινκυ!)

ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΑΞΗ, ΠΟΥ ΣΤΕΡΕΙ ΑΠΟ ΤΟΣΕΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΓΟΝΙΜΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΜΑΣ ΕΠΙΒΗΤΟΡΑ (το μιτοχονδριακο DNA του προερχεται απο την μανα του Βουκεφαλα) ΚΑΙ ΝΑ ΤΑΠΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΦΑΛΜΕΡΑΪΕΡ ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ, ΚΥΟΦΟΡΩΝΤΑΣ ΚΑΘΑΡΟΑΙΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΟΥΤΑΒΙΑ ΙΝΤΙΓΚΟ. (δεν ειναι τυχαιο οτι εκεινη η ερευνα στα παιδακια του 1983 περιοριστηκε σε μητερες θαυμαστριες του Πασχαλη)

ΕΛΛΗΝΕΣ, ΟΠΩΣ ΣΩΣΑΜΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΙΜΕΝΙΚΟ, ΟΠΩΣ ΣΩΣΑΜΕ ΤΟΝ ΚΡΗΤΙΚΟ ΙΧΝΗΛΑΤΗ, ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΛΕΨΟΥΜΕ ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΩΘΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΠΑΣΧΑΛΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΜΟΝΩΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΤΕΙ ΤΟ ΣΠΕΡΜΑ ΤΟΥ ΣΕ ΙΣΕΣ ΔΟΔΕΙΣ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ!!!

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΡΑΤΣΑ!

Ο ΠΑΣΧΑΛΗΣ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΝ ΛΑΟ!

ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΣΚΗΣΟΥΜΕ ΒΕΤΟ ΩΣΤΕ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΟΝΟΜΑΣΙΑ.
ΑΣ ΒΡΟΥΝ ΜΙΑ ΣΥΝΘΕΤΗ ΒΡΕ ΑΔΕΡΦΕ.
"ΕΞΩΓΑΜΑ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ" πχ...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...