9.3.08

ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΒΑΣΑΝΙΣΜΟΙ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΩΝ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΚΟΡΥΔΑΛΟΥ


Στις 5-3-2008,στις γυναικιες φυλακες του Κορυδαλου και ενω ο Βασιλης Τζωρτζατος (κατηγορουμενος της 17Ν) ανεβαινε τα σκαλια της Γ' Πτερυγας γιαουρτωθηκε απο την κρατουμενη ΘΕΟΔΩΡΑ ΧΑΜΑΛΙΔΟΥ με αφορμη καταγγελια εις βαρος του για διακινηση ουσιων.
Οι δεσμοφυλακες-υπαλληλοι αφου συνελαβαν την κοπελα και την ξυλοκοπησαν την οδηγησαν στην απομονωση αφου την χρεωσαν με 15 ποντους πειθαρχικο.
Η κοπελα θα παραμεινει στην απομονωση μια βδομαδα περιπου.



Δυστυχως,για τους δεσμοφυλακες, τη διοικηση των φυλακων, αλλα και το Υπουργειο Δικαιοσυνης, οι παραπανω τροποι συμπεριφορας των δεσμοφυλακων προς τους κρατουμενους, ειναι μεθοδοι σωφρονισμου, οι οποιοι θα βοηθησουν τους φυλακισμενους να συμορφωθουν και να ενταχθουν ξανα στο κοινωνικο συνολο...

Βεβαια η ειδηση για ακομη μια φορα, ειναι μια επωνυμη καταγγελια, μεσα απο τη καρδια των φυλακων Κορυδαλου, για το ποιοι ειναι αυτοι που διευκολυνουν και διακινουν ναρκωτικες ουσιες μεσα στα κελια, αποκομιζοντας τεραστια χρηματικα ποσα...

Πρεπει να γινει αμεσα και αιφνιδιαστικα αρση του απορρητου των τραπεζικων λογαριασμων ολων των δεσμοφυλακων και των διευθυντων, απο τα σωφρονιστικα ιδρυματα της χωρας μας.
Ετσι για να δουμε τι γινεται εκει μεσα τελικα...

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ

ΠΡΕΖΑ TV
7-3-2008
πηγη:Athens Indymedia


απλα το αναμεταδιδω γιατι δεν γουσταρω πρωινιατικα να αρχισω τα χοντρα μπινελικια...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...