20.4.08

για να καταλαβαινομαστε


αυτο που εκανα με την σκυλιτσα το εχω ξανακανει πολλες φορες.
μαζευω εγκαταλελειμενα, τα περιθαλπτω, τα μεγαλωνω, και τα βλεπω να πεθαινουν απο αυτοκινητα ή φολες.
την τελευταια περιοδο πχ εχω 4 ενηλικες αδεσποτες γατες και ενα γατακι που τρωει με μπιμπερο.

το ιδιο ακριβως κανουν και αλλοι ανθρωποι, με την ιδια αγαπη, με την ιδια ανιδιοτελεια, με την ιδια υπομονη στα πολλα προβληματα αυτου που κανουν, χωρις να το διατυμπανιζουν.

θα μπορουσα να απαντησω στην "τεχνη" του μαλακα με φωτογραφιες απο το υπογειο του φιλου μου του Χαρη, με γατια που δεν ειναι ικανα να επιβιωσουν μονα τους και ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΤΑ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ (εκτος απο κατι τυπους σαν τον Χαρη και τους φιλους του πχ).

ΒΛΕΠΕΤΕ Ο ΘΕΟΣ ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΕ ΚΩΛΟ ΚΑΙ ΧΕΖΟΥΝ.
ΠΟΙΟΣ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΥΨΗΛΗ ΤΕΧΝΗ ΤΟΥ ΞΕΣΚΑΤΩΜΑΤΟΣ?

γι αυτο, με αφορμη την "τεχνη" του μαλακα (το ονομα του δεν το γραφω συνειδητα, γιατι αυτο θελει) ο οποιος και να μην αφησε το σκυλο να πεθανει (οπως διαδιδεται), θα μπορουσε να αδειασει ενα τονο σκυλοτροφη και να αμολησει 100 αδεσποτα στην αιθουσα της εκθεσης αν ηθελε να αναδειξει το προβλημα των αδεσποτων, αποφασισα να παρουσιασω την Τεχνη της περιθαλψης και του ξεσκατωματος αφου μου ηρθε εντελως συγχρονικα νεο "υλικο".
ενας σκυλος που μετρας τα παϊδια του και τους σπονδυλους του αν και εχει μακρυ τριχωμα.
ενας σκυλος που ειχε μια-δυο μερες ζωης αν εμενε στο βουνο.
ενας σκυλος παραδειγμα για ολους τους σκυλους που υποφερουν απο την ανθρωπινη εγκληματικη αμελεια, ή απαθεια.

αν ηθελα να σας σοκαρω για τα ορια της φιλοζωιας και της Τεχνης της ζωης, θα εκανα θεμα την περιπτωση του εγκαταλελειμενου σταφορντσαϊντ μπουλ τεριε που κρατησα επι 8 μηνες προσπαθωντας να βρω ποιος το εχασε ή καποιον να το υιοθετησει, ενω ειχε δαγκωσει σοβαρα την μικρη μου κορη και το τελευταιο διμηνο προσπαθουσε να φαει και εμενα.
με την συμβουλη του φιλου μου του Κωστα (ναι αυτουνου του προηγουμενου ποστ) οτι "ο Ελληνας ειναι μαλακας και θελει να πληρωνει για να νιωθει οτι εχει αξια αυτο που αγοραζει" και μετα απο πολλες ματαιες αγγελιες "χαριζεται", εβαλα ΜΙΑ αγγελια "πωλειται" και επελεξα μεσα απο 20τοσα τηλεφωνηματα μεσα σε μια μερα, τον καταλληλο για να αναλαβει το σκυλο (δυσκολευτηκα μονο να τον πεισω να μην μου δωσει λεφτα).

δεν θελω ομως να σοκαρω (οπως ο μαλακας), αλλά να μεταδωσω και να ενεργοποιησω αυτο το γαμημενο "ανω θρωσκω" μεσα σας.


ΥΓ. καντε Τεχνη γιατι θα παρουσιασω τις 14 διαροιες που εκανε η σκυλιτσα απο χτες, στην μπιεναλε του 2008!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...