29.6.08

βρηκα μια δημοσκοπιση για μπλογκερς!!!


εκανα μια τσαρκα στα μπλογκακια και ξεκινωντας απο το Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ - Re-RELOADED, επεσα πανω Στον καναπέ που αναμετεδιδε την δημοσκοπιση απο τον Οίκος αντοχής.

αν και δεν ειμαι μπλογκερ αλλά μπλογκίστας, θα απαντησω και εγω για να βοηθησω τους κυβερνωντες να μας καταλαβουν καλυτερα.


ΟΝΟΜΑΣΙΑ BLOG - ποσο μαλακες ειμαστε τελικα?
ΟΝΟΜΑΣΙΑ BLOGGER - με λενε Γιαννη, αλλά οι φιλοι μου με φωναζουν μαλακα.

1. Ποιο είναι το περιεχόμενο του blog σας; (ΠΟΛΛΑΠΛΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ) - η μαλακια που μας δερνει.

2. Ποιος είναι ο κύριος λόγος που δημιουργήσατε το blog σας; (ΠΟΛΛΑΠΛΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ) - να αναδειξω την μαλακια που μας δερνει ως τεχνη.

3. Ποια από τις παρακάτω φράσεις βρίσκεται πιο κοντά σε αυτό που νοιώθετε για την οικονομική σας κατάσταση, αυτήν την εποχή; (ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ) - μαλακιες.

4. Πόσο ικανοποιημένος/η θα λέγατε ότι είστε από την πολιτική ενημέρωση που παρέχεται από τα Μέσα Ενημέρωσης σήμερα στη χώρα μας; (ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ) - μαλακιες.

5. Από τον τρόπο που λειτουργεί η Δημοκρατία στην Ελλάδα θα λέγατε ότι είστε: (ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ) - μαλακας.

6. Μιλώντας γενικά θα λέγατε ότι η πολιτική σας ενδιαφέρει; (ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ) - μιλωντας γενικα, θα ελεγα οτι ρωτας μαλακιες.

7. Ποιο από τα κόμματα που υπάρχουν βρίσκεται πιο κοντά στις δικές σας απόψεις και ιδέες σήμερα;(ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ) - θα ελεγα ο λιγοτερο μαλακας, αλλά δεν υπαρχει τετοιο κομμα.

8. Στην πολιτική μιλάμε συνήθως για «Δεξιά» και «Αριστερά». Σε μία κλίμακα όπου 1 σημαίνει Αριστερά και 10 Δεξιά, εσείς που τοποθετείτε τον εαυτό σας; (ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ) - στο 0,42.

Πόσο συμφωνείτε, ή διαφωνείτε, απόλυτα ή μάλλον, με κάθε μια από τις παρακάτω απόψεις: (από το 1 έως το 4)

1. Είτε πρόκειται για τη Δεξιά είτε για την Αριστερά, όποιος και να κυβερνά είναι το ίδιο πράγμα. - 42

2. Προτιμώ να κοιτάζω τον εαυτό μου, παρά να προσπαθώ να αλλάξω την κοινωνία. - 42

3. Για να διατηρήσουμε τις ηθικές μας αξίες πρέπει να υπάρχει λογοκρισία στις ταινίες και στα περιοδικά. - 42

4. Για μερικά εγκλήματα χρειάζεται να ισχύει η θανατική ποινή. - 42

5. Η οικονομία λειτουργεί καλύτερα όσο λιγότερο παρεμβαίνει το κράτος, και όσο περισσότερη ελευθερία έχουν οι επιχειρήσεις. - 42

6. Οι περισσότεροι μετανάστες που βρίσκονται στη χώρα μας προσφέρουν στην ελληνική οικονομία και θα πρέπει να νομιμοποιηθούν. - 42

7. Μέσα στην Ευρώπη κινδυνεύουμε να χάσουμε την εθνική μας ταυτότητα και τις αξίες μας. - 42

8. H ίδρυση ιδιωτικών πανεπιστημίων δεν πρέπει να επιτραπεί γιατί η Παιδεία είναι δημόσιο αγαθό στο οποίο πρέπει όλοι να έχουν δικαίωμα πρόσβασης. - 42

9. Ο περιορισμός των ατομικών και πολιτικών ελευθεριών είναι αποδεκτός εφόσον συμβάλει στη μείωση της εγκληματικότητας και στη δημιουργία αισθήματος ασφάλειας. - 42

10. Το ασφαλιστικό και συνταξιοδοτικό σύστημα θα πρέπει να φύγει από τον έλεγχο του Κράτους και να το διαχειρίζεται περισσότερο ο ιδιωτικός τομέας. - 42 μαλακιες

11. Είμαι έτοιμος να συμμετάσχω σήμερα σε κάποια διαδήλωση ώστε να υπερασπιστώ μαζί με άλλους ανθρώπους τις ιδέες μου. - κατσε να παρω το καριοφιλι μου και φυγαμε.

12. Χρειάζεται να προστατεύσουμε το Περιβάλλον και την ποιότητα ζωής, ακόμα και αν χρειαστεί να έχουμε μικρότερη οικονομική ανάπτυξη. - 42

13. Η εγκληματικότητα οφείλεται στον μεγάλο αριθμό ξένων που βρίσκεται στη χώρα μας. - μηπως οφειλεται και στον μεγαλο αριθμο απο μαλακες στις κυνερνησεις και στον κρατικο μηχανισμο?

14. Βλέπετε τηλεόραση; - μονο για να τροφοδοτω τα μπλογκακια μου.

15. Ακούτε ραδιόφωνο; - αμα ειναι ανοιχτο.

16. Διαβάζετε εφημερίδες; - υπαρχουν ακομη???

17. Σερφάρετε στο Internet; - τωρα αμα σε πω μαλακα θα σε πειραξει? λες να υπαρχει κανενας που να καθεται και να κοιταει μονο τα δικα του μπλογκ???

1. Από ποια εφημερίδα ενημερώνεστε με μεγαλύτερη συχνότητα; (ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ) - ακουσα για μια καλη, που την βγαζουν δυο πολυ καλοι φιλοι. απο αυριο θα ενημερωνομαι απο αυτην.

2. Από ποιο τηλεοπτικό κανάλι ενημερώνεστε με μεγαλύτερη συχνότητα; (ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ) - ΝΕΤ γιατι εχει διπλο διαφορικο, τραβαει στην ανηφορα και αν ποτε την αλλαζα, παλι με ΝΕΤ θα επλεκα.

3. Επισκέπτεστε άλλα blogs εκτός από το δικό σας; (ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ) - νατος παλι με την μαλακια στο στομα... δεν ταπαμε ρε φιλαρακι? καθομαι και αυτοθαυμαζομαι ο συγγραφεας... (ρε τι μαλακας ειναι αυτος? θα τον βαλω στο πανθεον του μπλογκιου μου)

4. Πόσο ικανοποιημένοι/ες είστε με τον αριθμό των blogs που υπάρχουν στην Ελλάδα; (ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ) - με τιποτα! πρεπει να ξεπερασουν τα 100.000.000.000.000! (με τις μαλακιες που ρωτας τι περιμενεις να απαντησω?)

5. Πόσο ικανοποιημένοι/ες είστε με το περιεχόμενο των blogs στην Ελλάδα; (ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ) - προχτες που τα ειδα ολα στα γρηγορα, μια χαρα μου φανηκαν... (ο τυπος ειναι καμενος...) ριχτους κι εσυ μια ματια και πες μας...

6. Πόσο καιρό κάνετε blogging; (ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ) - ξεκινησα στον πολεμο αν θυμαμαι καλα, για οργανωσουμε την Φανελα του Στρατιωτη.

7. Συναντιέστε με άλλους bloggers εκτός διαδικτύου; (ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ) - φυσικα! ολοι γνωστοι ειμαστε! οπου ναναι ξεκιναμε και την επανασταση απο το Σουλι!

8. Έχετε κερδίσει χρήματα από τη δημιουργία του blog σας; (ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ) - καλε τι λες τωρα... απο τοτε που εφτιαξα το πρωτο μου μπλογκακι, αγορασα κομπρεσορα για να πηγαινω στην λαϊκη, μου εφυγε η πιτυριδα, απεκτησα φανατικους θαυμαστες και εχασα 45 κιλα σε ενα μηνα!

9. «Αν υπάρχει κέρδος από τα blogs τότε επηρεάζεται αρνητικά η ποιότητα των απόψεων που εκτίθεται σε αυτά». Πόσο συμφωνείτε με την παραπάνω άποψη; (ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ) - πρεπει να τα παιρνεις μουλωχτα. εγω τα παιρνω απο την ΖΙΜΕΝΣ σε συσκευες που τις μεταπουλαω, αλλά σε παρακαλω να μεινει μεταξυ μας. θελεις κανα φουρνο μικροκυματων?

10. Πόσες ώρες ασχολείστε την ημέρα με το blogging; (ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ) - 42

11. «Τα σχόλια που “ανεβαίνουν” (post) στα blogs πρέπει να είναι ανώνυμα, γιατί με αυτό τον τρόπο διασφαλίζεται η ελευθερία της έκφρασης». Πόσο συμφωνείτε με την παραπάνω άποψη; (ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ) - κανεις τοσο χαζες ερωτησεις γιατι δεν εχεις προφανως μπει πτε στο μπλογκακι μου, οπου σε λεω ευθεως και επωνυμως μαλακα.

12. Ποιο σκοπό κατά τη γνώμη σας πρέπει να εξυπηρετούν περισσότερο τα blogs; (ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ) - την διαδοση του πρωτοποριακου στιγμιαιου πηδηματος του Πασχαλη σε ολον τον κοσμο! (ειναι Ελληνικη πατεντα!)

13. Θεωρείτε ότι οι απόψεις που εκφράζονται μέσω των blogs είναι αληθινές ή κρύβουν συμφέροντα; (ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ) - οι Ελοχειμ κρυβονται πισω απο τα παντα!

14. Πιστεύετε ότι τα blogs έχουν τη δύναμη να αλλάξουν το κοινωνικοπολιτικό σκηνικό της χώρας; (ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ) - φυσικα. θα κατεβουμε στις επομενες εκλογες με αρχηγο τον ΚΑΝΕΝΑ. πιανει ηδη 27,7% ο ανθρωπας!!!

15. Χρησιμοποιείτε το πραγματικό σας όνομα όταν κάνετε blogging ή κάποιο ψευδώνυμο; (ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ) - το πραγματικο: Τσιχλας Μπιχλας.

16. Πιστεύετε ότι μπορεί να σας μηνύσουν για κάτι που γράψατε στο blog σας; (ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ) - αμα μπει ο Κουγιας μεσα κατι θα βρει... εκτος κι αν με μηνυσεις εσυ γιατι σε ειπα μαλακα. μαλακά εννοουσα αδερφε, μαλακά. θελεις ενα Τεπανγιάκι ΖΙΜΕΝΣ?

17. Πιστεύετε ότι τα blogs είναι μια μορφή δημοσιογραφίας; (ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ) - αν η προσωπικη μου αποψη ειναι μορφη δημοσιογραφιας, ναι. και περιμενω τον μισθο μου συν τα αναδρομικα. ευχαριστω!

Πόσο συχνά κάνετε τα παρακάτω όταν γράφετε στο blog σας; (ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΕΡΩΤΗΣΗ) - ΗΘΙΚΗ ΤΩΝ BLOGGERS...

1. Διαθέτω παραπάνω χρόνο προκειμένου να επιβεβαιώσω τα γεγονότα που θα αναφέρω. - ναι. βλεπω πχ καταγγελια για καταπατηση δασικης εκτασης και αμεσως τρεχω επιτοπου να το εξακριβωσω με τα ιδια μου τα ματια, πηγαινω στο δασαρχειο, στο υποθηκοφυλακειο, στην πολεοδομια, στον πρωθυπουργο και μετα την αναμεταδιδω. (εντελως καμενος...)

2. Αναφέρω ότι έχουν πει άλλα Μέσα ονομαστικά - δεν σου ειπα οτι δουλευω για πολλους και οχι μονο για την ΖΙΜΕΝΣ?

3. Διασφαλίζω ειδική άδεια προκειμένου να χρησιμοποιήσω πληροφορίες άλλων. - παντα! ειδικα απο τον πρεζατιβι που ειναι αυστηρος με αυτα τα πραγματα.

4. Παραθέτω τις αρχικές τοποθεσίες στο internet (links) από τις οποίες προέρχεται η είδηση. - αν δεν το εκανα θα ημουν κι εγω μαλακας.

5. Διορθώνω τυχόν λανθασμένες πληροφορίες που υπάρχουν στο Blog μου. - εχω 4 Πακιστανους γι αυτην την δουλεια.

Ποια πιστεύετε ότι θα είναι η εξέλιξη των blogs στο μέλλον; (ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ)

Θα είναι το κύριο μέσο αντικειμενικής ενημέρωσης 1 - (παει αυτος...)

Θα εξυπηρετούν κυρίως διαφημιστικούς σκοπούς 2 - (τον χανουμε...)

Θα έχουν τη δύναμη να προκαλούν μαζικές κινητοποιήσεις για πιθανά προβλήματα 3 - (παραληρει...)

Θα πάψουν να υπάρχουν 4 - (γυριζουνε τα ματια του καλε!)

Θα είναι μέσο εξυπηρέτησης ανόμων συμφερόντων 5 - (παρτε τον με το καλό γιατι βγαζει αφρους. ο,τι πει αυτος, εμεις ναι θα λεμε!) ΜΠΡΑΒΟ! ΤΟΠΙΑΣΕΣ ΜΕΓΑΛΕ! ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΕΝΤΕΓΙΝ ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ΟΛΟΙ!!!


ΔΓ/ΔΑ 9

ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΕΡΩΤΩΜΕΝΟΥ

1. Φύλο - αντρας (μην πω αντρακλας), με δασυμαλλο στηθος, με καργα φερομονες, αναζητει περιπετεια με γυναικεια ομαδα ρεστλινγκ. η λασπη δικη μου. πληρ. κυριο Γιαννη.

2. Γεννηθήκατε το 19 - ..20 παληκαρι μου, το 20...

3. Τι σπουδές έχετε τελειώσει/συμπληρώσει; - εχω διπλωμα απο την Ανωτατην Μπλογκικην Αθηνων.

4. Σήμερα με τι ασχολείσθε; (Ποια είναι η επαγγελματική σας κατάσταση;) - σημερα με εσενα και τις μαλακιες που ρωτας. τις καθημερινες με την ΖΙΜΕΝΣ.


VIVA LOS BLOGISTAS

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...