26.9.08

MALAKAS RADIO - συντομες ειδησεις

Κωστακης και Γιωργακης πρωτοστατουν σε διαδηλωση κατα της ακριβειας.
¨με εχουν καταστρεψει οι πανες¨ δηλωνει αγανακτισμενος ο Κωστακης.
¨ακομη δεν εχω φτιαξει το ποδηλατο μου μετα την τουμπα που εφαγα περσυ¨ δηλωνει εξαλλος ο Γιωργακης.

η Αλεκα υποχρεωνεται να στελνει πλεον τα παιδια της σε δημοσια πανεπιστημια.
¨η κριση του καπιταλισμου εμποδιζει τα παιδια των προλεταριων να φοιτησουν σε πανακριβα πανεπιστημια του εξωτερικου, με στοχο την αποδυναμωση του ΚΚΕ και των λαϊκων αγωνων¨ δηλωσε σε ομιλια της στους ανεργους του Περαματος.

ο Αλογοσκουφης αδυνατει να πληρωσει τις πιστωτικες του καρτες.
¨τα επιτοκια των τραπεζων ειναι παρανομα, συμφωνα με δικαστικη αποφαση και δεν πληρωνω μια¨ τονιζει σε σημερινη του δηλωση.

ο Γκαργκανας επιασε δευτερη δουλεια σε βενζιναδικο (νυχτερινη βαρδια) για να πληρωνει την μανικιουριστα του!
¨βρωμαω αμολυβδη και πετρελαιο και εχω αποκοπει απο τα σαλονια της υψηλης κοινωνιας¨ δηλωνει συντετριμενος.

η εκκλησια, παντα στο πλευρο των αναξιοπαθουντων, δωριζει τα εσοδα απο τα κερια (τα μικρα) στους πολιτικους μας που υποφερουν απο την κριση.

οι μεγαλοβιομηχανοι στην προσπαθεια τους να στηριξουν τον λαο για τον οποιο δουλευουν τοσα χρονια, προσφερουν τις μετοχες των επιχειρησεων τους στους εγαζομενους τους και αποσυρονται σε μοναστηρια (στο Βατοπεδι συγκεκριμενα).

οι συνταξιουχοι πολιτικοι, δικαστικοι και στρατιωτικοι απαιτουν να μειωθουν οι υψηλες συνταξεις τους και να εναρμονιστουν με των υπολοιπων συνταξιουχων.
¨ειναι προκλητικο αλλοι που δουλεψαν μια ζωη να πεινανε κι εμεις που τα ξυναμε με τα δυο μας χερια να τρωμε με χρυσα κουταλια¨, δηλωσε ο εκπροσωπος τους.

στο εν τω μεταξυ η κυβερνηση αποφασισε να προσφερει δωρεαν βενζινη στους κατοχους αυτοκινητων 2000cc+ ωστε να αντεπεξελθουν στις συνεχεις αυξησεις των καυσιμων.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...