4.2.09

τρομοκρατες ή πρακτορες?

ας σκεφτουμε λιγο τα στοιχεια:

επι δεκαετιες ο κοσμος τοχε τουμπανο κι αυτοι κρυφο καμαρι, οτι η 17Ν ηταν προβοκατορικη οργανωση, στελεχωμενη απο πρακτορες που εξυπηρετουσαν συγκεκριμενα πολιτικα συμφεροντα.

να κρινουμε απο την επιλογη των στοχων τους?

να κρινουμε απο το πως υποτιθεται οτι τους επιασαν?

να κρινουμε απο το οτι ουτε η αστυνομια, ουτε η δικαιοσυνη, ουτε οι πολιτικοι ενδιαφερθηκαν ή ενδιαφερονται για τον απιαστο πληροφοριοδοτη? (μηπως ηταν πολιτικος?)

να κρινουμε απο το οτι οι τρομοκρατες βγαινουν με αδειες απο τις φυλακες??? (ελεος!!! ποσο μαλακες μας περνατε?)

ας κρινουμε απο το ποιοι ηταν τελικα και απο ποιον χωρο προερχονταν.

γιατι ακουγαμε και ακουμε μαλακιες, οτι δηθεν οι τρομοκρατικες οργανωσεις προερχονται απο τον αντιεξουσιαστικο χωρο.

ηταν καποιος απο την 17Ν αντιεξουσιαστης???

οχι.

γιατι απλα δεν γινεται να οργανωθουν ανθρωποι που ειναι εναντιον της οργανωσης.

γιατι δεν γινεται να λειτουργησουν οι αντιεξουσιαστες με στρατιωτικη οργανωση και να εκτελουν εντολες, οπως κανουν οι τρομοκρατες.

η πρωτη γενια της 17Ν προερχοταν απο την κομμουνιστικη αριστερα (που εμπεριεχει την στρατιωτικη οργανωση) και η δευτερη γενια προερχοταν απο τις μυστικες υπηρεσιες.


παμε τωρα στον περιβοητο ΕΑ.

μας ελεγαν οτι επροκειτο για γεροντια, που εκαναν την παπια και δεν μπορουσαν να τους πιασουν, παρολο που τους παρακολουθουσαν.

τωρα ακουμε οτι τα γεροντια ξυπνησαν, οτι εκπαιδευσαν μια νεα γενια τρομοκρατων που χτυπαει με ρουκετα την δευτερη καλυτερα φυλασομενη αμερικανικη πρεσβεια στον κοσμο, και δεν τους πιανει ουτε μια καμερα!!!

οτι γαζωνουν κλουβες, αστυνομικα τμηματα και αστυνομικους και φευγουν πετωντας χειροβομβιδες με στρατιωτικη πειθαρχια, σχεδιο και ψυχραιμια.

οτι θελουν οπωσδηποτε να χυσουν αιμα, και ξανα το ιδιο παραμυθι, οτι προερχονται απο τον αντιεξουσιαστικο χωρο.

εγω παλι σκεφτομαι οτι αλλαξε η κυβερνηση των ΗΠΑ και οι δημοκρατικοι δεν πανε την ΝΔ.

οτι ο Καραμανλης ειχε ηδη δυσαρεστησει την ρεπουμπλικανικη κυβερνηση Μπους (που τον στηριξε να εκλεγει), υπογραφοντας ενεργειακες συμφωνιες με τους Ρωσους και αφηνοντας τους να κανουν πολεμικες ασκησεις στις ελληνικες θαλασσες.

ηδη το στεϊτ ντηπαρτμεντ εκανε θεμα τον ΕΑ, λες και προκειται για την αλ καϊντα.

και νομιζω οτι ολα τα ελληνικα κομματα προσπαθουν να φορτωσουν τις προβοκατορικες ενεργειες των πρακτορων στους αντιεξουσιαστες, μιας και βλεπουν οτι η νεολαια δεν μασαει πλεον απο το παραμυθι τους και στρεφεται στον αντιεξουσιασμο.

τα δε ΜΜΕ προωθουν την προπαγανδα τρομοκρατωντας με την σειρα τους τους πολιτες.


ΟΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΩΝ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...