25.3.09

η επανασταση του 1821 δεν ολοκληρωθηκε ποτε

ξεκινησε απο τον Ελληνικο λαο που εδιωξε τους Τουρκους, αλλά δεν ολοκληρωθηκε ΠΟΤΕ, γιατι ΠΟΤΕ δεν απεκτησε πραγματικα Ελευθερια ο λαος μας.

οι Τουρκοι αφησαν την εξουσια και την "ιδιοκτησια" τους στους τσιφλικαδες,στους κοτζαμπασηδες και στους παπαδες, σε αυτους δηλαδη που ηταν ηδη βολεμενοι απο τους κατακτητες επι 400 χρονια, και εναντιωνονταν στην επανασταση.

ο λαος εμεινε ΠΑΛΙ μπατηρης, ΠΑΛΙ σκλαβωμενος.

καποιοι προσπαθησαν να συνεχισουν τον αγωνα παιρνοντας τα βουνα, οι λησταρχοι που διαδεχθηκαν τους κλεφτες, οπως ο Γιαγκουλας, ο Γκανταρας, κτλ.

τα κεφαλια τους ΑΚΟΜΗ βρισκονται στην φορμολη, ως παραδειγματισμο για το ΠΟΥ καταληγουν τα κεφαλια που ξεχωριζουν απο την μαζα και απαιτουν απο την εξουσια ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ.

ποια εξουσια?

των πολιτικων κορακιων που ανελαβαν μετα την απελευθερωση απο τους Τουρκους.

ΕΚΕΙΝΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΛΜΗΣΑΝ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΝ ΑΥΤΟ:

Ο ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΙΣ ΛΗΣΤΗΣ, ΜΙΣΗΤΟΣ ΕΙΣ ΤΟ ΕΘΝΟΣ, ΤΟΥΡΚΟΛΑΤΡΗΣ, ΑΝΤΑΡΤΗΣ, ΑΠΟΣΤΑΤΗΣ, ΠΡΟΑΓΩΝ ΤΑΣ ΑΤΑΞΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΧΡΗΣΕΙΣ, ΕΝΣΠΕΙΡΩΝ ΤΑΣ ΔΙΧΟΝΟΙΑΣ, ΔΙΑΣΤΡΕΦΩΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΡΟΣ ΙΔΙΑΝ ΤΟΥ ΩΦΕΛΕΙΑΝ, ΓΥΜΝΟΝΩΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΕΩΣ ΕΣΧΑΤΗΣ ΡΑΝΙΔΑΣ ΑΠΟΡΡΟΦΩΝ.
ΘΑΝΑΤΟΥ ΑΞΙΟΣ.


ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΤΩΝ ΣΗΜΕΡΙΝΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΞΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΙΜΩΡΗΣΑΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ: ΕΝΣΠΕΙΡΟΥΝ ΤΑΣ ΔΙΧΟΝΟΙΑΣ, ΔΙΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΡΟΣ ΙΔΙΑΝ ΤΟΥΣ ΩΦΕΛΕΙΑΝ, ΓΥΜΝΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΕΩΣ ΕΣΧΑΤΗΣ ΡΑΝΙΔΑΣ ΑΠΟΡΡΟΦΟΥΝ.

ΔΕΝ ΤΟ ΝΙΩΘΕΤΕ ΣΤΟ ΠΕΤΣΙ ΣΑΣ?

ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ!
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΑΥΝΑΝΙΖΟΜΕΝΟ ΛΑΟ!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...