6.3.09

για να μην λετε οτι μονο εγω γκρινιαζω για την ψηφοφορια της Μεγαλης Ξευτιλας...


...το παραθετω αυτουσιο απο εδω και συμπληρωνω: αστε τους προγονους μας μακρια απο την τηλεκονομα!


ΠΑΡΕ ΚΑΙ ΣΥ ΜΕΡΟΣ ΣΤΗ REALITY ΠΑΠΑΡΙΑ "ΜΕΓΑΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ"

Πάρε και συ μέρος στη νέα reality παπαριά "Μεγάλοι Έλληνες". Την εκπομπή παρουσιάζουν εκπρόσωποι του πνεύματος, της τέχνης, παρατρεχάμενοι, διάσημοι, ημιδιάσημοι, εντελώς άσημοι και ασήμαντοι. Ναι, είναι οι ίδιοι που καταδικάζουν τα αλλότρια reality, αλλά μην ανησυχείς. Το όλο εγχείρημα φέρει την στάμπα του "ποιοτικού" ΣΚΑΪ, οπότε έχεις σοβαρό άλλοθι.
Και για να μη νιώσεις εντελώς ηλίθιος και ημιμαθής, υπάρχει και καρτέλα με στατιστικά στοιχεία για τον κάθε "διαγωνιζόμενο". Έτσι, για να ξέρεις με τι έχεις να κάνεις.
Γι αυτό λοιπόν, σήκω τώρα από καρέκλες, ντιβάνια, καναπέδες, κουρελούδες και δονητές και πάρε μέρος στη ψηφοφορία: Με το ένα χέρι βαθειά στο σώβρακο και το άλλο στο κινητό, στείλε sms για το αν ο Κολοκοτρώνης είναι ανώτερος του Παπανικολάου ή υποδεέστερος από τον Μέγα Αλέξανδρο -και κάνε τους προγόνους μας να φέρουν τρεις βόλτες στο τάφο τους με τη μαλακία που σε δέρνει.
ΨΗΦΙΣΕ ΤΩΡΑ, γιατι πλησιάζει ο διαγωνισμός της Eurovision και κάπου μεταξύ Σάκη και Καποδίστρια, υπάρχει σοβαρός κίνδυνος να μπερδέψεις τα μπούτια σου...



αϊντε παιδια της Ελλαδας, ολοι μαζι να τον παιξουμε εθνικα, μια με το δεξι χερι, μια με το αριστερο (για μυϊκη ισσομετρια), να αποδειξουμε οτι ΝΑΙ, το καταραμενο DNA υποκειται σε εκφυλιστικες μεταλλαξεις κι ας προερχεται απο τα καλυτερα γονιδιωματα.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...