10.4.09

η πρωτη κυρια των ΗΠΑ προτεινει το πρωτο σχεδιο επιβιωσης εν μεσω κρισης!!!

καλλιεργηστε ζαρζαβατικα στα μπαλκονια, στους κηπους, στις ταρατσες!
γιες!
οπως στο Αμερικη!!!

η ιδια ξεκινησε στον ταπεινο κηπο του νεου σπιτιου της, με τρια τετραγωνικα μετρα μεταλλαγμενες μπαμιες της ΜΟΝΣΑΝΤΟ και (ο Θεος ξερει ποσα) στρεματα ΜΕ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΟ ΓΚΑΖΟΝ της ΜΟΝΣΑΝΤΟ!

με τις μπαμιες θα ταϊζει λεει την οικογενεια Ομπαμια, και με το γκαζον τους υπηκοους της.


στο εν τω μεταξυ ο αντρας της ο Ομπαμιας, ο πρωτος μαυρος προεδρος, Αυτος που θα σωσει τον κοσμο, ο Εκλεκτος του Θεου, ο Μεσιας, εχει στρωσει τα επιτελεια του και τα θινκ τανκ του για να βρουν ποιος πολεμος τον συμφερει.

το παλιο καλο Αφγανισταν? (παραδοσιακες αξιες!)

το Ιραν που την εχει δει να αυτονομηθει και πυρηνικα, ενω εχει ενα καρο πετρελαια? (διπλα στο Ιρακ πεφτει, δεν θα κοστισει η μεταφορα των στρατευματων).

ή την Βορειο Κορεα που τολμαει να στελνει δορυφορους στο διαστημα χωρις να τον ρωτησει? (νεοι οριζοντες για πολεμο και οριζώνες για καψιμο).

φημες φερουν οτι θα αποφασισει η Χιλαρυ, που φημολογειται (νον πεϊπερ στα υπογεια της ΝΑΣΑ) οτι εχει μεγαλυτερα αρχιδια και πιο μακρια και μαυρη πουτσα απο του Ομπαμια, που τελικα τον εχει μπαμια. (δεν εγινε τυχαια λενε σαβουρογαμης ο Μπιλ που ξεπεσε στις αγαμισαμπλ για νορμαλ ανθρωπους Μονικες).


καταλαβατε συνμαλακες μου οτι την θεση των πετρελαιαδων την πηραν οι εμποροι?

τιποτα δεν αλαξε και τιποτα δεν θα αλλαξει.
το αντικειμενο του ποθου παραμενει το ιδιο, ΤΟ ΧΡΗΜΑ.
ο τροπος αποκτησης του παραμενει ο ιδιος, Ο ΠΟΛΕΜΟΣ.

ΟΙ ΛΙΓΟΙ ΘΑ ΞΕΖΟΥΜΑΝΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΛΟΥΣ.

και αν σκεφτουμε οτι ο δικος μας σωτηρας ειναι ο Γιωργακης με την παλια καλη συμμορια, ας ξεκινησουμε να καλλιεργουμε ζαρζαβατικα στα μπαλκονια μας, μπας και συνηθισουμε στα βαρεα μεταλλα.

το τσουξιμο στον κωλο ειναι αναποφευκτη παρενεργεια και μπορειτε να το αντιμετωπισετε μονο συμπτωματικα, με καμια βαζελινη.



ΥΓ. συμβουλη προς τους παικτες: αν επιλεγει η Βορεια Κορεα, επενδυστε στο χτηματιστηριο σε ρυζι.
θα ανεβει η τιμη του.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...