9.6.09

τους μισους σας βρισκω ηλιοκαμενους και τους μισους χλωμους...


ΠΟΙΟΙ ΨΗΦΙΣΑΝ:

ΠΑΣΟΚ και ΝΔ ψηφισε ο σκληρος πυρηνας τους.

οι διορισμενοι, οι βολεμενοι, οι μεσαζοντες, αυτοι που ζουν μεσα στην κρατικη μηχανη και την απομυζουν, και φυσικα τα κομματοσκυλα (γιατι αν υπαρχει εστω και ενας Πασοκτζης ή Νεοδημοκρατης που πιστευει οτι το κομμα του θα μας σωσει, ειμαι σιγουρος οτι χρηζει αμεσης ψυχιατρικης περιθαλψης και συνθετης φαρμακευτικης αγωγης).

το ιδιο και στο ΚΚΕ - σταθερα παλιος γνωστος ο σκληρος πυρηνας (αυτοι πιστευουν στ αληθεια οτι το κομμα τους θα μας σωσει εφαρμοζοντας τον σοσιαλισμο σε μια χωρα που δεν παραγει σχεδον τιποτα, κατι που οσο ναναι με προβληματιζει για την ψυχικη τους υγεια).

το ΛΆΟΣ το ψηφισαν οι ακροδεξιοι (κουκουλοφοροι και μη), οι απελπισμενοι νεοδημοκρατες που δεν παει το χερι τους να ψηφισουν για διαμαρτυρια κατι λιγωτερο δεξιο, οι γιαγιαδες που περνάνε τον Καρατζαφυρερ για τον Μαρμαρωμενο Βασιλια, αυτοι που φοβουνται τους αραπηδες (κατι εχει να πει ο Φροϋντ για τα ψυχικα τραυματα τους), αυτοι που λενε σε πρωτη ευκαιρια, αυθορμητα, "μια χουντα τους χρειαζεται" και φυσικα συσσωμα σχεδον τα ΜΜΕ (για την ψυχικη υγεια ολων αυτων δεν γινεται λογος! ηλεκτροσοκ και αμεση λοβοτομη, αν δεν την εχουν κανει ακομη).

ο ΣΥΡΙΖΑ περιμενε την νεολαια να τον ψηφισει, αλλά αυτη προτιμησε σαφως παραλια (στην τελικη αυτοι δεν εχουν Χαρλεϋ Τσιπρα μου, ουτε θα αποκτησουν ποτε. απο ψυχικη υγεια ομως, μια χαρα τους κοβω!).

το ΠΕΟΣ το ψηφισαν οι πραγματικα συνειδητοποιημενοι πολιτες και διαμαρτυρομαστε εντονα που μας χαρακτηριζουν τα ψηφοδελτια ακυρα!!!
πηραμε καλο ποσοστο ως ακυρα και αν βαλεις και αυτους που ηθελαν μεν να μας ψηφισουν αλλά λογικοτατα επελεξαν να μην χασουν το μπανιο τους, πρωτο κομμα βγηκαμε! (και απο ψυχικη υγεια φυσικα σκιζουμε!).

ΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΑΝ:

αυτοι που μουτζωναν στα δελτια ειδησεων εξω απο τις λαϊκες (υγιεστατοι ψυχικα, αλλά πεινασμενοι).

αυτοι που χρωστανε (στις τραπεζες, στο ΙΚΑ, στο ΤΕΒΕ, στην ΔΕΗ) και δεν ξερουν πως θα ξεχρεωσουν (υγιεστατοι ψυχικα, αν εξαιρεσεις τις τασεις αυτοκτονιας).

αυτοι που εκλεισαν επιχειρηση επι κυβερνησεων ΠΑΣΟΚ ή ΝΔ (υγιεστατοι ψυχικα, αν εξαιρεσεις την καταθλιψη απο την αφραγκια).

αυτοι που απολυθηκαν επι κυβερνησεων ΠΑΣΟΚ ή ΝΔ (υγιεστατοι ψυχικα, αν εξαιρεσεις την καταθλιψη απο την αφραγκια).

αυτοι που απλα βαρεθηκαν να ψηφιζουν τον γαμια τους συναινωντας με την ψηφο τους στο τετραετες παρα φυσιν γαμησι (υγιεστατοι ψυχικα, αν και εξακολουθει να τσουζει ο κωλος τους).

αυτοι που κατανοουν οτι το συστημα ειναι φτιαχτό και δεν λειτουργει προς οφελος μας, όποιος μαλακας και να κυβερνησει (υγιεστατοι ψυχικα).

αυτοι που ηθελαν επειγοντως να μαυρισουν (και υγιεστατοι ψυχικα και μαυρισμενοι).



πρωτο κομμα η ΑΠΟΧΉ του ΚΑΝΕΝΑ!

ΣΥΝΕΙΔΗΤΗ Ή ΟΧΙ, ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΗΝ ΑΠΕΧΘΕΙΑ ΤΩΝ ΜΙΣΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ.

και επιτελους αποκαλυφθηκε ο ρολος των εταιρειων δημοσκοπησεων και των ΜΜΕ.
"εφιαλτης στην κουζινα" σας λεω!!!


ΘΑ ΤΑ ΞΑΝΑΠΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ!



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...