15.9.09

Δωστε τους τα αρχιδια σας


Ουτως ή αλλως στα αρχιδια τους σας εχουν γραμμενους.

Θα σας σκισω τα βαρδουλα, αλλά παρτε και μια Μαρινα Τσιντικιδου να φτιαχτειτε, λεει ο Κωστακης (Μαρινακι μου, σε γουσταρω σαν γυναικα, αλλά μεταξυ μας, τι σκατα θα κανεις στην βουλη?).

Θα σας τον βαλω μαλακά στην αρχη, με μηδαμινες παροχες που θα εξασφαλισω απο δανεισμο και μετα θα σας σκισω τα βαρδουλα, μας λεει ο Γιωργακης (Γιωργακη εσυ δεν εισαι που καποτε υποστηριξες οτι η αποποινικοποιηση της κανναβης ειναι συνταγματικα επιβεβλημενη και οτι θα βοηθησει την οικονομια μεσω φορων και τουρισμου? θα το κανεις πραξη καλέ μου αν γινεις πρωθυπουργος?).

Ετσι ή αλλιως, ο κωλος μας θα τσουξει συνμαλακες μου και τα τεμπελοσκυλα θα συνεχισουν να πλουτιζουν.

Γιατι δεν φορολογουνται οι μεγαλοκεφαλαιουχοι, οι μεγαλοτραπεζιτες, οι μεγαλοεπενδυτες, οι μεγαλοκτηματιες, οι μεγαλοδημοσιογραφοι, οι μεγαλοκαλλιτεχνες, οι μεγαλομεγαλοι γενικως?

Γιατι δεν φορολογουνται οι εχοντες ακριβα (και πολλα) αυτοκινητα?

Γιατι δεν φορολογουνται οι εχοντες βιλα με πισινα και στρεματα γκαζον? (χωρις να συνυπολογισω τις αυθαιρετες βιλες μεσα στα δαση).

Γιατι δεν φορολογειται η εκκλησια?

Γιατι δεν φορολογουνται οι καριολες που εχουν 5 πιστωτικες καρτες για τα HONDOS και παρουσιαζονται σε δημοσιες εκδηλωσεις με φυσικες γουνες?


Γιατι ο Κωστακης δεν ξεκαθαριζει ολα τα αμαρτωλα κλεφτοπουλα?

Γιατι ο Γιωργακης πεταει εξω τον Σημιτη (και πολυ καλα κανει), αλλά χρησιμοποιει το τοτε αμαρτωλο οικονομικο επιτελειο του?

Παρεπιπτοντως, η ευσυνειδησια των πολιτικων παρουσιαζεται μονο οταν θιγονται οι ιδιοι:
ο Τσιτουριδης πχ, μιλησε για την διαπλοκη επειδη δεν μπηκε στο ψηφοδελτιο της ΝΔ.

Αν εμπαινε όμως, θα το βουλωνε (ε κυριε Τσιτουριδη?).


Γιατι τρωγονται τελικα οι εκπροσωποι της αριστερας (ΚΚΕ – ΣΥΡΙΖΑ)?

Ο εχθρος είναι ο καπιταλισμος (εξαιρουνται τα αμερικανικα κολλεγια στα οποια φοιτουν γονοι αριστερων), ή το αντιπαλο αριστερο κομμα?

Ο μονος κερδισμενος είναι ο δημαγωγος/λαοπλανος Καρατζαφυρερ, που εκμεταλευεται τα χαλια της πολιτικης σκηνης, ΚΑΙ Ο ΦΑΣΙΣΤΙΚΟΣ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ που εκπροσωπει.



Σορυ, αλλά δεν θα συμμετασχω στο πανηγυρακι σας.

ΜΕ ΧΑΛΑΕΙ Η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΣΑΣ, ΜΕ ΧΑΛΑΕΙ Η ΑΝΑΛΓΗΣΙΑ ΣΑΣ, ΜΕ ΧΑΛΑΕΙ Η ΚΑΤΑΣΠΑΤΑΛΗΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΑΣ, ΜΕ ΧΑΛΑΕΙ Η ΚΑΤΑΣΠΑΤΑΛΗΣΗ ΧΑΡΤΙΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΩΛΟΑΦΙΣΕΣ ΣΑΣ.

ΧΑΛΑΣΕ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΑΩ ΓΙΑ ΜΠΑΝΙΟ...
ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩΣΩ ΟΜΩΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΚΑΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΜΟΥ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ: ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ (θα τα σκαναρω και θα τα κανω ψηφοδελτιο).


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...