4.3.10

ΓΙΩΡΓΑΚΗ/ΤΖΕΦΡΥ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ...


ΕΙΠΑΜΕ, ΕΙΣΑΙ Ο ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙΣ ΤΑ ΑΚΡΑΙΑ ΑΝΤΙΛΑΪΚΑ ΜΕΤΡΑ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ, ΑΛΛΆ ΕΧΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΠΕΛΑΤΗΣ ΣΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΜΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ 10 ΜΕΡΕΣ.

ΜΕ ΤΙΣ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΤΩΝ ΜΙΣΘΩΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΕ ΚΑΥΣΙΜΑ ΚΑΙ ΦΠΑ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙΣ, ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΞΑΝΑΔΩ ΠΕΛΑΤΗ.

ΩΣΤΟΣΟ ΓΙΩΡΓΟ ΜΑΣ, ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΤΡΕΧΟΥΝ (ΧΕΣΕ ΤΟ ΦΑΪ, ΘΑ ΦΑΜΕ ΣΑΝΟ), ΜΕ ΠΡΩΤΟ ΑΠ ΟΛΑ ΤΟ ΤΟΚΟΓΛΥΦΙΚΟ ΤΕΒΕ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΕΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ 400 ΕΥΡΩ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΤΟ ΓΑΜΗΜΕΝΟ (ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΘΑ ΠΑΡΩ ΣΥΝΤΑΞΗ, ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΖΗΤΩ).

ΚΑΙ ΑΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ ΝΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΝΩ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΙΣΠΡΑΤΩ, ΜΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΠΡΟΣΩΠΟΚΡΑΤΗΣΗ ΓΙΩΡΓΟ/ΤΖΕΦΡΥ ΜΑΣ (ΕΜΕΝΑ, ΟΧΙ ΕΣΕΝΑ Η ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ).

ΑΝ ΚΛΕΙΣΩ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΩ ΤΗΝ ΞΕΥΤΙΛΑ, ΧΑΝΩ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΞΗ ΣΤΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΝΑ ΒΡΩ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΑ 50 ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΩ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ.


ΜΕ ΠΙΕΖΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΖΕΥΩ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗΣ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΝΩ.


ΓΙΑ ΤΟ ΓΑΜΗΣΙ ΠΟΥ ΜΟΥ ΡΙΧΝΕΙΣ ΡΕ ΕΜΠΝΕΥΣΜΕΝΕ ΣΩΤΗΡΑ ΓΙΩΡΓΑΚΗ, ΘΑ ΜΟΥ ΚΟΨΕΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΗ?

Ή ΘΑ ΜΕ ΠΑΡΑΠΕΜΨΕΙΣ ΣΤΗΝ ΜΕΡΚΕΛ?

ΚΙ ΕΓΩ ΣΕ ΠΑΡΑΠΕΜΠΩ ΣΤΟΝ ΣΗΜΙΤΗ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ GREEK STATISTIC.

ΣΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΑΘΩΑ ΠΑΡΘΕΝΑ ΚΑΙ ΦΟΡΤΩΝΕΙΣ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ 25 ΧΡΟΝΩΝ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΝΔ, ΛΕΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΗΡΘΕΣ ΧΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΜΕΡΙΚΗ.ΥΓ. Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕΤΑΞΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΝΔ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΥΦΑ, ΑΦΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΚΟΜΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ.

ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΚΟΡΥΦΩΘΕΙ.

ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ, ΚΑΤΑΝΟΕΙΣ ΟΤΙ ΣΕ ΜΙΑ ΕΤΟΙΜΟΘΑΝΑΤΗ ΑΓΟΡΑ ΔΕΝ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙΣ ΦΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΑΥΞΗΣΕΙΣ.

ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ.

ΟΤΑΝ ΘΑ ΣΤΕΡΕΨΟΥΝ ΟΙ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΟΡΟΜΠΗΧΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΠΟΥ ΑΝΑΛΟΓΗ ΤΗΣ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝ ΔΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΟΚΡΑΤΙΑ, ΟΤΑΝ ΘΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕΤΕ ΚΑΘΕ ΔΕΚΟ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΠΟΡΟ, ΤΙ ΘΑ ΠΟΥΛΗΣΕΤΕ ΡΕ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ?

ΗΔΗ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΑΚΑΤΟΙΚΗΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΚΑΛΟΤΑΪΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΠΑΜΠΛΟΥΤΟΙ.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...