29.2.08

RIP

Ντροπή και απληστεία

Ντροπή και απληστεία
Ντροπή και απληστε...
Hosted by eSnips

28.2.08

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ - ΚΟΣΟΒΟ - ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΒΑΝΙΑ







ΦΑΤΕ ΤΩΡΑ ΣΤΗ ΜΑΠΑ ΤΙΣ ΑΓΝΕΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ







ΞΕΡΑΣΑΤΕ Ή ΑΚΟΜΗ?

ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΛΘΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ




ΔΕΣΤΕ ΤΩΡΑ ΑΥΤΟ:




ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΥΤΟ:




ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΞΕΡΑΣΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΡΑΦΗ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΠΕΚΤΑΤΙΚΑ ΟΝΕΙΡΕΥΟΝΤΑΙ.

Letter 2070 GR

το ελαβα προσφατα:



ευχαριστω Γιαννη!

ΥΓ. η μουσικη υποκρουση απο το πρωην Σερβικο Κοσοβο.

27.2.08

μεσα στο πνευμα των ημερων...


...ειτε εντος Ελλαδος, ειτε εκτος, ας απολαυσουμε σουρεαλιστκη Τεχνη!


Μαριετα σου εχω σουρει πολλα

αυτη τη στιγμη ομως ειμαι διπλα σου, ο,τι και νασουν, ο,τι και να εκανες ή δεν εκανες.

κουραγιο και περαστικα!

οι σκατοτουρκοι συνεχιζουν την εισβολη στο βορειο Ιρακ

και οι αμερικανοι χτενιζουν το αλβανικης καταγωγης μουνι των κοσοβαρων για να εδραιωσουν την κυριαρχια τους στην περιοχη.

οι μουνοψειρες του ουτσεκα που πεφτουν, δεν ειναι τρομοκρατες.

οι Κουρδοι αυτονομιστες, ειναι...

να προτεινω και εγω μερικες συνθετες ονομασιες ρε παιδια.


για να βοηθησω το κανω...

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΠΡΩΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΚΤΗΜΕΝΗΣ ΠΡΩΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΣΛΑΥΟΚΡΑΤΟΥΜΕΝΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

ΜΑΚΕΝΤΟΝΙΦΣΚΑΓΙΑ

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΠΟΥΤΣΑΣ

το τελευταιο της παει περισσοτερο αυτηνης της δημοκρατιας νομιζω...

26.2.08

ΑΜΑ ΣΑΣ ΛΕΩ ΜΑΛΑΚΕΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΑΣ ΕΚΒΙΑΖΩ...


ΣΑΣ ΕΝΟΧΛΕΙ?

ΤΖΑΜΠΑ ΣΑΣ ΛΕΩ ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΑΙΔΙΑ!
ΔΕΝ ΖΗΤΑΩ ΟΥΤΕ ΠΡΙΝ, ΟΥΤΕ ΜΕΤΑ ΛΕΦΤΑ.

ΤΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΚΒΙΑΖΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΟΥΝ ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΙΣΑΣΤΕ, ΞΕΣΚΙΣΤΕ ΤΟΥΣ!

ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΜΑΣ ΩΣ ΜΠΛΟΓΚΙΣΤΑΣ: ΕΙΣΑΣΤΕ ΜΕΓΑΛΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΕΛΕΓΞΕΤΕ ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΠΛΟΓΚΕΡΣ.

ΕΣΕΙΣ ΕΚΦΡΑΖΕΣΤΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΜΕ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΝΗΚΟΥΝ.

Ο ΛΑΟΣ ΕΚΦΡΑΖΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΠΛΟΓΚΣ!

VIVA LOS BLOGISTAS

Ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΑΠΑΙΤΕΙ:

ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΝ ΤΑ ΠΕΗ ΤΟΥΣ ΟΙ ΧΙΛΑΡΥ ΚΑΙ ΟΜΠΑΜΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΙΓΟΥΡΕΥΤΟΥΝ ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ!

70 άτομα του "Σύλλογου Πολεοδομικής Αναβάθμισης Μελισσίων" αποφασισαν να αποτελειωσουν το βουνο! ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΛΥΚΟΙ ΔΕΝ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ!!!


Στο ΣτΕ προσέφυγε ο Σύλλογος Πολεοδομικής Αναβάθμισης Μελισσίων και 70 κάτοικοι της περιοχής ζητώντας να κριθεί αντισυνταγματική και παράνομη η απόφαση ΓΓ περιφέρειας Αττικής που κήρυξε αναδασωτέα έκταση 9.408 στρεμμάτων στη θέση Αγιος Σύλλας, Αγιος Παντελεήμων, Κοκκιναράς και Λάκκα Ρήγα στην Πεντέλη.

Οι κάτοικοι των Μελισσίων υποστηρίζουν ότι αντισυνταγματικά και παράνομα οι περιοχές αυτές κηρύχθηκαν αναδασωτέες, καθώς δεν είχαν ποτέ δασικό χαρακτήρα.

Ποιος θα σταματήσει επιτέλους αυτή την ξεφτίλα;
70 άτομα του "Σύλλογου Πολεοδομικής Αναβάθμισης Μελισσίων"...

70 άτομα θέλουν να καταπατήσουν το βουνό που κατακάηκε το καλοκαίρι.
Ποιος ειναι αυτός ο σύλλογος;
Ποιοι ειναι απο πίσω;

Αν κάποιοι απο εμάς νοιάζονται πραγματικά, παρακαλώ διαδώστε το με όποιο τρόπο μπορείτε - mail ή σε φιλικά blogs.

Ας γίνει μια προσπάθεια να σταματήσει πια αυτό το αίσχος.
Οχι άλλο τσιμέντο.
Οχι άλλο κάρβουνο!!

Βοηθήστε το βουνό!!
Φτάνει πια...
δολοφόνοι...

70 ΜΑΥΡΟΨΥΧΟΙ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΛΟΓΟΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΑΓΑΠΟΥΝ ΤΗΝ ΠΕΝΤΕΛΗ.
ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΕΙ?

25.2.08

Θανατος

το ελαβα με μεϊλ και εκφραζει τις αποψεις του συγγραφεα του.
ο μπλογκιστας, οπως και ο Δημοσιογραφος (Μακης), πρεπει να κανει το καθηκον του και να αναμεταδωσει το περιεχομενο του.


Θανατος:

. Σε όσους είναι άνω των 25 και διαβάζουν Χάρι Πότερ. Θα το πω μια φορά: ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΙΚΟ ΒΙΒΛΙΟ! Την άλλη φορά που θα διαβάσεις Χάρι Πότερ, φόρα κι αυτό το καπελάκι που 'χει μια προπέλα πάνω. Στα 25 σου δε διαβάζεις Χάρι Πότερ. Στα 25 σου κάθεσαι στο τρένο και αναρωτιέσαι τι σκατά απέγινε η ζωή σου μαζί με μας τους υπόλοιπους.

. Στους πιτσιρικάδες με κοντό μαλλί και κοτσιδάκι πίσω στο σβέρκο. Απλά: για τα σκουπίδια! Εκτός κι αν είσαι Ιταλός ποδοσφαιριστής ή μαθητευόμενος Ιππότης Τζεντάι. Τότε ΟΚ.

. Σε όσους δεν έχουν λεφτά να κωλοφτιάξουν αμάξι αλλά παρόλα αυτά προσπαθούν. Είναι που είναι αυτή η ασχολία για τον πούτσο. Τουλάχιστον κάντο σε αμάξι που να αξίζει την αναβάθμιση. Αν σ' αφήναμε, εσύ θα 'βαζες ζάντες και στην τοστιέρα σου! Ή κάνεις κάτι ολοκληρωμένα ή δεν το κάνεις καθόλου. Και όχι, το Σταρλετάκι των 900 κυβικών της μαμάς με τα μπλε φωτάκια στα μπεκ των υαλοκαθαριστήρων ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΩΛΟΦΤΙΑΓΜΕΝΟ!

. Σε όσους δεν ξεκολλάνε το διάφανο αυτοκολλητάκι απ' την οθόνη καινούργιου κινητού. Αν ο κατασκευαστής δεν ήθελε να το βγάλεις, το αυτοκόλλητο δε θα είχε αυτή την ακρούλα που ξέχει λίγο! Στην ίδια κατηγορία ανήκουν αυτοί που δεν βγάζουν τελείως το χρυσόχαρτο απ' το βούτυρο. Δεν είναι δεύτερο προστατευτικό καπάκι! Είναι μια αηδία που όσο την κρατάς, τόσο πασαλείφεται με βούτυρο και μου κόβει την όρεξη!

. Στους χορτοφάγους. Δε μιλάω για τα 5-10 άτομα που τους λείπει το τάδε ένζυμο. Μιλάω για τους κλασικούς «μπλιαξ πως το τρώτε αυτό αφού κάποτε ήταν ζωντανό κι εγώ είμαι ευαίσθητος και τρώω μόνο κορμούς δέντρων». Λύστε μου 3 απορίες: 1) Γιατί το 95% των χορτοφάγων είναι γυναίκες; 2) Που ήταν όλοι οι χορτοφάγοι στην Κατοχή; και 3) Δίπλα απ' τους κοπτήρες έχουμε κάτι μυτερά δοντάκια, τους κυνόδοντες. Γιατί άραγε;

. Στους περιπτεράδες που σου σπρώχνουν το χέρι με τα ρέστα προς τα κάτω. Έχω δάχτυλα. Και ξέρω πώς να τα κλείνω. Δε θα μου πέσει τίποτα! ΟΚ;!;!;

. Σε όσους είδαν το Βασικό Ένστικτο επειδή ακούσαν ότι φαίνεται το μουνί της Σάρον Στόουν. Είδες μιάμιση ώρα παπαρο-ταινία με υπόθεση μπετό για να δεις ένα μουνί για 1/8 του δευτερολέπτου. Ωραίος! Δεν ξέρω αν το ξέρεις, αλλά υπάρχουν κάτι ταινίες που είναι ανάποδα! 1/8 του δευτερολέπτου υπόθεση και μιάμιση ώρα μουνί! Μεγάλο μουνί, μικρό μουνί, ξυρισμένο μουνί, μουνί πάνω σε μουνί. Ψάξτο.

. Στους σουβλατζίδες που σου δίνουν το τελευταίο κομμάτι γύρο κοτόπουλο που έχει μείνει. Δεν είναι γύρος. Είναι μια πίτα με ένα ΟΛΟΚΛΗΡΟ κοτόπουλο μέσα! Και είναι και σα βραστό. Φάτο εσύ!

. Στις διαφημίσεις που δεν έχουν καμία σχέση με το προϊόν που διαφημίζουν. Τρεις λαγοί κάθονται πάνω σ' ένα φράχτη και ένας πάει σπίτι και κόβει τις φλέβες του!. Πιες Μίλκο! Έλεοοοοοος!!!

. Στις τύπισσες που έχουν μία ή περισσότερες παύλες μέσα στο ονοματεπώνυμο τους. Μαρία-Λουίζα Αντωνίου-Μιχαλακοπούλου, σου 'χω νέα: Τα δέκα επίθετα δε σε κάνουν φεμινίστρια. Φεμινίστρια είναι αυτή που ευνουχίζει τον άντρα της μες στο σινεμά με ένα καπάκι κόκα κόλας επειδή δεν ήθελε τη Ντόρα για δήμαρχο. Προσπάθησε περισσότερο.

. Στους τύπους με μικρά δόντια και μεγάλα ούλα. Ναι, το είπα! Μη μου το παίζετε άγιοι. Όλοι το 'χετε σκεφτεί!

. Σε όσους έχουν hands-free και μιλάνε κρατώντας το κινητό στο ύψος του στήθους με το ένα χέρι και το μικρόφωνο του hands free κοντά στο στόμα με το άλλο χέρι. Για να καταλάβω: μέχρ ι χθες χρησιμοποιούσες ένα μόνο χέρι για να μιλάς στο κινητό. Οπότε παίρνεις hands free για να μη χρησιμοποιείς κανένα. Και τελικά καταλήγεις να χρησιμοποιείς και τα δύο. ΟΚ. Λογικό. Πάω μισό λεπτό να ξεράσω αίμα κι έρχομαι.

. Στις σκυλούδες που ακούνε Χατζηγιάννη και το θεωρούν ροκ ξεκάρφωμα. Α, ναι! Κι ο Κοργιαλάς είναι γκοθάς, σωστά; Δεν ξεγελάς κανέναν Γωγώ, Φωφώ, Ζωζώ. Λυπάμαι.

. Στους ναζί του καναπέ. Φίλε. Μένεις στην Ελλάδα και έχουμε 2007. Ο πληθυσμός των Εβραίων είναι. ένας: Ο Τέρενς Κουίκ. Είσαι φλώρος! Γι' αυτό βγάλε τη σβάστικα από φόντο στο κινητό σου και βρες άλλο τρόπο να εντυπωσιάσεις τη μεταλού γκόμενα που θέλεις να ρίξεις.

. Σ' αυτούς που το τηλεκοντρόλ το λένε «κομπιούτερ». Το κομπιούτερ είναι ή ο υπολογιστής ή το κομπιουτεράκι τσέπης ή αυτό που έχουνε στη ΝΑΣΑ και πιάνει 3 δωμάτια. Αν αλλάζεις κανάλι με ένα απ' τα παραπάνω, πες μου κι εμένα πώς το κάνεις.

. Σε όσους τρώνε κους κους. Κοίτα. Καταλαβαίνω ότι σ' αρέσει η λέξη κους κους. Και ξερώ ότι αν μπορούσες, θα αποκαλούσες κους κους ΟΛΑ τα φαγητά. Άκου τι γίνεται όμως. Πρώτον: ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΙΣΙΟ! Οι κόκκοι του είναι πολύ χοντροί για να τους καταπιείς και πολύ ψιλοί για να τους μασήσεις. Και δεύτερον: Δε λέγεται κους κους. Λέγεται ΠΛΗΓΟΥΡΙ! Ξενέρωσες;

. Σε όσους έχουν στο αμάξι μούφα ηχοσύστημα και παρόλα αυτά το παίζουν στη διαπασών. Τα μαμίσια ηχεία που έχεις φτιαχτήκαν για να παίζουν Μελωδία FM, όχι σαϊκεντέλικ! Από μια ένταση και πάνω ψαλιδίζουν τον ήχο, οπότε ούτε εσύ ακούς τίποτα, ούτε εμείς. Δε σπας αυτιά, σπας αρχίδια! Χαμήλωσέ το.

. Στους τύπους που λένε ότι δεν τους αρέσουν οι πατάτες τηγανιτές ή/και η σοκολάτα. Πω πω φίλε είσαι πολύ ξεχωριστός τελικά! Όχι, αλήθεια, διαφέρεις! Οπότε, αν παγιδευτούμε ποτέ οι δυο μας σε ένα ερημονήσι και μετά από 3 μήνες ασιτίας βρούμε ένα σεντούκι και το σεντούκι έχει μέσα ένα πιάτο πατάτες τηγανιτές κι ένα πιάτο σκατά, ξέρω από τώρα πώς θα τα μοιράσω. Να 'σαι καλά!

. Σ' αυτούς που αντί για «καρτούν» ή «παιδικά» λένε «μίκι μάους». Όποιον ξανακούσω να λέει «ο μικρός βλέπει μίκι μάους» ή «Σάββατο πρωί το Σταρ βάζει μίκι μάους» και είναι κάτω των 70, οπότε ΞΕΡΕΙ ότι βγήκαν κι άλλα καρτούν μετά το Μίκι Μάους, θα τον καρφώσω στο μήλο του Αδάμ με μπετόβεργα!

. Στους παπάρες που τους ζητάς να σε βγάλουν μια φωτογραφία και σε κοιτάνε σα να τους ζήτησες να εξουδετερώσουν βόμβα. «Ποιο πατάαααωωωωωωωωω;». Πατάς το κουμπί που δεν έχει αλλάξει ΠΟΤΕ θέση από τότε που εφευρέθηκε η φωτογραφία! ΠΑΝΩ ΔΕΞΙΑ! Άχρηστε! Να αγοράζεις κινητό με 3 κάμερες πάνω ξέρεις όμως. Μπούρτζο μαλάκα στρουγκανόβλαχε!

. Σε όσους ψάχνουν τα κανάλια ένα-ένα και χρησιμοποιούν τα κουμπιά με τα νούμερα αντί για το πάνω-κάτω. Κλασική μάνα μου: 1, 12, 2, 23, 3, 34, 4. Οπότε κάθομαι εγώ δίπλα και βλέπω: ΕΤ1, Extra 3, ET2, Τηλεφώς, Mega, Blue Sky, ΑΝΤ1, TV Magic. ΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!

. Στους κωλο-σπασίκλες που πέρασαν πρώτοι Ιατρική και λένε ότι δε διάβαζαν συνέχεια. Κλασικά, συνέντευξη στις ειδήσεις: «Διάβαζα, αλλά έβγαινα κι έξω.». Ναι, έβγαινες. Έβγαινες απ' το δωμάτιο να δώσεις στη μάνα σου τον κουβά με τα σκατά για να στον αδειάσει.

. Στους μπαϊσέξουαλ. Στρέιτ εντάξει. Γκέι εντάξει. Αλλά μπάι όχι! Δεν είσαι αναποφάσιστος, είσαι πλεονέκτης και ποζεράς. Διάλεξε τρύπα και μείνε σ' αυτή! Αλλιώς άντε γαμήσου. Ή άντε γάμα. Δεν ξέρω, μπερδεύτηκα.

. Στους φίλους που κάνουν «δικιά τους» περίπλοκη χειραψία. Δεν έχουμε 1992! Ο Tupac πέθανε, ο Biggie πέθανε κι εσύ είσαι λευκός! Δεν έχεις καμιά σύνδεση μ' αυτήν την κουλτούρα. Είναι σα να βγαίνεις έξω ντυμένος πειρατής. ΑΑΑΡΡΡ!

. Στις διαφημίσεις που δε μας λένε τι διαφημίζουν. Κλασικά: μαύρο φόντο με μεγάλα άσπρα γράμματα που έρχονται προς την οθόνη αργά-αργά και λένε μια πανηλίθια ατάκα του στυλ: «Ποιος έρχεται στον Άλφα;» ή «Που θα πας βόλτα;» και από πίσω ένα τεράστιο ερωτηματικό και μετά η διαφήμιση τελειώνει! ΟΚ! Με κέρδισες! Τώρα πάω να βάλω ορό και καθετήρα, και θα κάτσω εδώ για ένα μήνα μέχρι να μάθω την απάντηση! Να 'σαι σίγουρος, ιδιοφυία του μάρκετινγκ.

. Σ' αυτούς που κόβουν το βούτυρο κάθετα και δεν το ξύνουν παράλληλα στην επιφάνεια. Δεν είναι παγωτό. Είναι βούτυρο! Κι εσύ είσαι σιχαμένος.

. Στους μαλάκες που βάζουν «προσωπικό» ύφος στον αυτόματο τηλεφωνητή τους. Δε φτάνει που τσαντίζομαι επειδή είχα κάτι σημαντικό να σου πω και τώρα πρέπει να αφήσω μήνυμα! Πρέπει να κάτσω να ακούσω και την «πρωτότυπη» κρυάδα που σκέφτηκες περήφανα χθες που σκουπιζόσουνα, ή το ηλίθιο φλωρο-τράγουδο που νομίζεις ότι είναι ροκιά επειδή στο είπε ο Τσαουσόπουλος, ή ακόμα χειρότερα, το δίχρονο κωλόπαιδο σου να μου λέει να «θεθέθω νηνήμιμα» γιατί είναι καθυστερημένο και γεννήθηκε χωρίς νωτιαίο μυελό. Το ξέρω ότι δεν έχεις τίποτα καλύτερο να κάνεις, αλλά μη μας το τριβείς και στη μούρη!

. Στους τύπους που κάνουν μηνύσεις για ψυχική οδύνη. Ξαφνικά γεμίσαμε από «Αλέξης Κούγιας» wannabes! Δεν γουστάρεις κάτι που σου συνέβη και δεν έχεις να προσάψεις τίποτα σε κανέναν; Τσουπ! Ψυχική οδύνη! Επειδή οι γονείς σου ήταν κλασικοί Έλληνες μαλάκες και σου έκαναν όλα τα χατίρια, δε σημαίνει θα κάνουμε το ίδιο κι εμείς! Είσαι ενήλικας. Φτύσε επιτέλους το μαστάρι της μάνας σου και μάθε να δέχεσαι καμιά προσβολή που και που. Κατά 99% την αξίζεις. (ΥΓ: σε παρακαλώ, μη μου κάνεις μήνυση!)

. Σε όσους σηκώνουν το γιακά του Λακόστ. Ο μόνος που το 'κανε πριν γίνει μόδα ήταν ο Κόμης Δράκουλας και όλοι ξέρουμε πως κατέληξε αυτή η ιστορία.

. Στους φανατικούς μη-καπνιστές. Ναι, βρωμάει, όλοι το ξέρουμε. Αν πιστεύεις όμως ότι θα πεθάνεις από «παθητική» έκθεση σε καπνό, κοίτα λίγο καλύτερα τον κόσμο που ζεις και βγάλε το σκασμό! Πλέον υπάρχουν και μαλάκες που κάνουν ότι βήχουν δίπλα σε καπνιστές στην πλατεία Ομονοίας! ΟΚ! Μισό λεπτό να το σβήσω μέσα σ' αυτήν την κουράδα άστεγου εδώ δίπλα. Αρκετά χάλασε το τσιγάρο μου την ευαίσθητη φυσική ισορροπία του κέντρου της Αθήνας.

. Σ' αυτούς που σου περιγράφουν κάθε τηλεφωνική συνομιλία που έχουν, κάνοντας το ακουστικό με το χέρι τους. Η κλασική μαλακία με τον αντίχειρα και το μικρό δαχτυλάκι. Και μάλιστα όταν λένε ότι το 'κλεισαν, κατεβάζουν και το χέρι τους! Ξέρουμε πως λειτουργεί το τηλέφωνο μίμε!

. Στις γκόμενες που φοράνε κολλητό παντελόνι με κιλότα από μέσα, αντί για στριγκ. Βρε καλή μου. Βρε χρυσή μου. Μια χαρά κώλο έχεις. ΓΙΑΤΙ μας αναγκάζεις να βλέπουμε ένα πράμα που ξέχει δεξιά και αριστερά απ' τα δυο λάστιχα του περιοδόβρακου;

. Σε όσους δεν πετάνε τίποτα. Ποτέ. Όταν συγυρίζεις το γραφείο σου και δεν πετάς σαβούρα, κι απλά της αλλάζεις θέση, είσαι ψυχωτικός! Υπάρχουν πράγματα που αντικειμενικά είναι άχρηστα. Ο τσαλακωμένος έλεγχος της 2ας δημοτικού που στοιχειώνει τα συρτάρια σου εδώ και 28 χρόνια ΔΕ ΘΑ ΣΟΥ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΠΟΤΕ! Πέτα τον! Πέτα τον! Πέτα τον! Πέτα τον! Πέτα τον! Πέτα τον! Πέτα τον!

. Στα ζευγάρια που στέλνουν ευχετήριες κάρτες με φωτογραφίες των παιδιών τους. Φωτογραφίες που ποτέ δε ζήτησα και ποτέ δεν κρατάω. Και από πίσω γράφουν και πληροφορίες: «Η Νεκταρία έκλεισε τα 8 φέτος». Στον πούτσο μου λουλούδια και γύρω γύρω μέλισσες! Δε με νοιάζει πόσο είναι η Νεκταρία! Βυζιά έβγαλε; Όταν μου στείλεις τα βυζιά της Νεκταρίας, θα 'χω καλά Χριστούγεννα ΚΑΙ καλή χρονιά!

. Στους δισεκατομμυριούχους που γυρνάνε τον κόσμο με αερόστατα. Τι σκατά; 1850 έχουμε; Πάρε το αεροπλάνο όπως όλος ο κόσμος, μαλάκα αλαζόνα! Κανείς δε νοιάζεται για έναν πλούσιο κατακαργιόλη που βαριέται τη ζωή του! Ελπίζω στο επόμενο ταξίδι να σου χτυπήσει το αερόστατο κεραυνός! Και να γυρνάει στον αέρα σα σκασμένο μπαλόνι κάνοντας «ΠΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡ!». Να ένα διαφημιστικό stunt που θα κάτσω να δω!

. Στις γκόμενες που βάζουν σκούρο lip-liner. Μακράν η χειρότερη μαλακία που έχει βγάλει ο κόσμος της μόδας. Κοπελιά, μπορεί να το θεωρείς σέξι, αλλά κάνει τα χείλη σου να μοιάζουν με κωλοτρυπίδα! Ειδικά όταν τα σουφρώσεις και λίγο, το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι τα 15 είδη σκατών που θα βγουν απ' το στόμα σου.

. Στους καλλιτέχνες με ένα όνομα. Νίνο, Sting, Bono, Σαμπρίνα. Αν δε βρεις ένα επώνυμο μέσα στις επόμενες 2 μέρες θα σου βγάλω τα μάτια και θα χέσω μες στις τρύπες! Δε φτάνει που η μουσική τους είναι για το βόθρο. Χωρίς επώνυμο δε μπορώ να βρω και που μένουν για να βάλω τη βόμβα!

. Στους ταχυδακτυλουργούς που εξαφανίζουν πράματα και δε σου λένε πως το κάνουν. Το ότι δεν ξέρουμε το τέχνασμα που χρησιμοποιείς, δε σημαίνει πως αυτόματα υποθέτουμε ότι ήταν μάγια! Αν ήταν μάγια, δε θα χρησιμοποιούσες τη μαύρη κουρτίνα πριν το εξαφανίσεις. Απλά λύσε μας την απορία και πήγαινε βρες κανονική δουλειά. Α! Και σταμάτα να ντύνεσαι σα γκέι ταυρομάχος!

. Σ' αυτούς που για nickname στο MSN, στο Counter Strike κλπ βάζουν ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΠΡΟΤΑΣΗ! Φίλε! Το nickname έχει ένα σκοπό μόνο: να σε ξεχωρίζω απ' τους υπόλοιπους. Δε θέλω να ξέρω: ούτε πόσο αγαπάς τη γκόμενά σου, ούτε το emo στιχάκι που άλλαξε τη ζωή σου αυτή την εβδομάδα, ούτε την ηλίθια ατάκα που σκέφτηκες χθες το βράδυ όταν βάραγες μαλακ ία πάνω απ' την κούνια της μικρής αδερφής σου!

. Σε όσους ξέρουν τα κάλαντα μετά το «.και ποιητής των όλων». Δε μπορώ να το προσδιορίσω ακριβώς, αλλά υπάρχει κάτι το πολύ αρρωστημένο στις οικογένειες που μαθαίνουν στα παιδιά τους ολόκληρο το τραγούδι.

24.2.08

μια μικρη απορια κυριε Νίκολα Γκρούεφσκι:

αυτο το Γκρούεφσκι ειναι Μακεδονικο ονομα με Ελληνικη ριζα?

οχι τιποτα αλλο, αλλά τριζουν πολλα κοκκαλα ρε γαμωτο...

τι σας διαχωριζει απο τους δουλοπαροικους ή τους κολιγους των περασμενων αιωνων?

vasiliskos έγραψε:
Το ίδιο μπορεί να κάνει κι ένας πολιτικός σήμερα αν είναι έξυπνος. Ξεφεύγει από το ιματζ του παλαιολιθικού προστάτη ενός παγιωμένου συστήματος, και προχωράει στο "πάμε ολοι μαζί κι οπου μας βγάλει".
Τι θες ν΄ακούσεις στο λέω. Ποιόν θέλεις να βρίσεις? Ελα να τον βρίσουμε μαζί. Ποιόν θέλεις να ονομάσεις μαλάκα? Θα το φωνάξω μαζί σου.
Και μετά... Τι?


το εκανε επιτυχημενα ο Καρατζαφερης σε αυτες τις εκλογες.
εδωσε συνεντευξη με την Παναγια δεξια του και τον Τσε αριστερα του.
κατεβασε καθε αναγνωρισιμη "τηλεπερσονα" και κατορθωσε να βαλει αρκετες στην βουλη, ωστε να επηρεαζει το κυβερνον κομμα.
κριτικαρει τα παντα, αλλά δεν κανει συγκεκριμενες προτασεις για τα προβληματα.

το θεμα ειναι οτι δεν γινεται καποιο δημιουργημα του Συστηματος, το οποιο ανερχεται μεσω του Συστηματος, να αλλάξει κατι ουσιαστικο στο Συστημα.

κι ας τον λενε Τσιπρα, κι ας ειναι νεος, κι ας ανηκει στην "προοδευτικη αριστερα".

και το Συστημα ειναι αγαπητοι μου το ιδιο απο τοτε που ανακαλυφθηκε η Εξουσια: η φεουδαρχια - τα πολλα στους λιγους και τα λιγα στους πολλους.

ο κομμουνισμος συγκεντρωνε εξουσια και χρημα στους εκλεκτους του κομματος, ο καπιταλισμος συγκεντρωνει εξουσια και χρημα στα χερια των λιγων εκλεκτων που κρυβονται πισω απο τα τραστ και τις κυβερνησεις.

τι σας διαχωριζει απο τους δουλοπαροικους ή τους κολιγους των περασμενων αιωνων?

πιστευετε οτι εχετε ο,τιδηποτε που να σας ανηκει?

αν δεν πληρωσετε τους φορους και τους λογαριασμους δεν θα εχετε ουτε σπιτι (κι ας ειναι απο τον παππου σας), ουτε νερο να πιειτε, που ειναι υποτιθεται κοινοχρηστο αγαθο.

ΓΙΑ ΟΛΑ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΕΝΟΙΚΙΟ!

ΞΥΠΝΗΣΤΕ - ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΣΘΩΤΟΙ ΔΟΥΛΟΙ.

εξαλλου η λεξη δουλειά βγαινει απο την λεξη δουλεία...
σοφη γλωσσα τα Ελληνικα.

23.2.08

ΓΙΑΤΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΟΣΟΒΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΟΥΡΔΙΣΤΑΝ?


δημιουργησατε και αναγνωρισατε γαμημενοι αμερικανοι το Κοσοβο ως ανεξαρτητο κρατος.

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΟ ΚΟΥΡΔΙΣΤΑΝ?

ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΕΚΤΑΣΗ ΤΟΥ, ΤΗΝ ΟΜΟΙΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ, ΤΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΗΘΗ ΚΑΙ ΕΘΙΜΑ ΤΟΥ ΚΟΥΡΔΙΣΤΑΝ.

ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΑΦΗΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ΣΚΑΤΟΤΟΥΡΚΟΥΣ ΝΑ ΔΙΑΠΡΑΤΤΟΥΝ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΓΕΝΝΟΚΤΟΝΙΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΕ ΑΛΛΟ ΚΡΑΤΟΣ, ΤΟ ΙΡΑΚ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΤΕ ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΒΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΕΚΔΗΜΟΚΡΑΤΙΣΕΤΕ...

ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΚΑΤΟΤΟΥΡΚΙΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΑΠΟΔΕΧΤΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΕ?


ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ, ΕΙΤΕ ΑΜΕΣΑ ΕΙΤΕ ΕΜΜΕΣΑ.

ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΧΩΡΙΣ ΑΡΧΙΔΙΑ, ΠΟΥ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΗΣ ΓΕΝΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΟΥ ΠΟΝΤΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΡΜΕΝΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ.

τεστ ΕiQ


σε τι διαφερει η Χιλλαρυ απο τον Ομπαμα?

μονο στο χρωμα!

ιδια σκατα ειναι και οι δυο, δημιουργηματα της αρχουσας ταξης του αμερικα.

και εχουν και οι δυο πεος.




κλικ στην φωτο αν αμφιβαλλετε...

μενω στο σπιτι ενος Τσαμη


και μετα χαρας μου να μετακομισω και να του το επιστρεψω!

ΜΟΛΙΣ ΜΟΥ ΕΠΙΣΤΡΑΦΕΙ Η ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΠΑΠΠΟΥΔΩΝ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΑ ΠΑΡΑΛΙΑ!!!



λες και δεν ειχαμε αιδοια, μας κουβαληθηκανε κι απο την τσαμουρία...

New Big Mac

21.2.08

AMERICAN TRAVEL

ΜΕ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ Η AMERICAN TRAVEL ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΓΙΑ ΤΟ 2008.

FREE IRAK FROM IRAKIES - ADVENTURES - ενα προγραμμα για τους λατρεις της περιπετειας! περιλαμβανει διαμονη στο γνωστο ξενοδοχειο 7 αστερων του Αμπου Γκαϊμπ, πληρη εξοπλισμο, αδεια κυνηγιου Ιρακινων, και αν εισαστε τυχεροι θα λαβετε μερος σε βομβιστικη επιθεση αυτοκτονιας!

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΟ ΚΟΣΟΒΟ - γνωριστε το πιο νεο κρατος! ειδικη προσφορα για Σερβους.

ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΗΝ МАКЕДО́НІЯ - γνωριστε την πατριδα του Μεγα Αλεξαντροβιτς και του πατερα του τού Φιλιπποβιτς! ειδικη προσφορα για Ελληνες και δωρο МАКЕДО́НІЯ χαλβας!

ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΗΝ ΘΡΑΚΗ - γνωριστε την τουρκικη επαρχια με κατοικους Ελληνες Πομακους και Ρομ! διεθνης πρωτοτυπια! ειδικη προσφορα για Ελληνες Μπαλαμους και δωρο μια τουρκικη υπηκοοτητα!

ΑΓΡΟΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΣΤΙΣ ΒΡΑΧΟΝΗΣΙΔΕΣ ΤΩΝ ΙΜΙΩΝ - Νιωσε και εσυ Ελληνας ή Τούρκος βοσκος. Νιώσε κι εσυ γκρίζος, όχι απο το καυσαέριο, αλλά από την γεωγραφική ζώνη στην οποία βρίσκονται.

CUM TO GREECE - γνωριστε το υπο εξαφανισην ειδος neoellinus neoellinus malakius! δωρο, τι αλλο? ενα ροζ ντιβιντι για να CUM!

МАКЕДО́НІЯ HALVA

με ολοκληρα αμυγδαλα απο την DORAFARM!

17.2.08

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΕ

από έγκυρη πηγή που το δημοσιογραφικό απόρρητο δεν μου επιτρέπει να κατονομάσω.

Επίσημο ανακοινωθέν εκ των Κεντρικών Γραφείων Χριστού Α.Ε.: Από την Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2008 και εις τον αιώνα τον άπαντα (αμήν) ο αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος λαμβάνει προαγωγή στην εταιρία μας και μετατίθεται στα κεντρικά.

και μιά είδηση της τελευταίας στιγμής:

Ο Πάπας Ιωάννης Παύλος Β' συνάντησε τον Αρχιεπίσκοπο Χριστόδουλο στον παραδεισο και του είπε: "Άσε να μαντέψω: σου ευχήθηκε ο Μητσοτάκης;"

η παροιμια της ημερας


μη φυτρωνεις εκει που δεν τα παιρνουν

ο Μπομπος φαινοταν απο μικρος οτι θα γινει καλος δημοσιογραφος


Μια μερα η δασκαλα εβαλε στα παιδακια εκθεση με θεμα "το βουνο".
Ο Μπομπος εγραψε: "ο παππους μου εχει στο βουνο ενα κτημα. εχει ενα ταυρο, μια ασπρη και μια μαυρη αγελαδα. ο ταυρος πηδηξε την ασπρη αγελαδα".

Τρελαθηκε η δασκαλα, αλλα δεν ειπε τιποτα. Η επομενη εκθεση ειχε θεμα "η λιμνη".
Ο Μπομπος εγραψε: "ο παππους μου στο κτημα του στο βουνο εχει μια λιμνη με παπιες. εχει και ενα ταυρο, μια ασπρη και μια μαυρη αγελαδα. ο ταυρος πηδηξε την ασπρη αγελαδα".

Παλι δε μιλησε η δασκαλα. Στην επομενη εκθεση με θεμα "το ποταμι", γραφει ο Μπομπος: "το ποταμι πηγαζει απο το βουνο. ο παππους μου εχει ενα κτημα στο βουνο. εχει ενα ταυρο, μια ασπρη αγελαδα και μια μαυρη. ο ταυρος πηδηξε την ασπρη αγελαδα".

Δεν αντεξε η δασκαλα και του λεει: Μπομπο δε φτανει που εισαι εκτος θεματος, χρησιμοποιεις και εκφρασεις κακες. Γραψε ωραιες λεξεις, οπως εκπληξη πχ.

Η επομενη εκθεση ειχε θεμα "η θαλασσα", κι ο Μπομπος εγραψε: "στην θαλασσα χυνεται το ποταμι που πηγαζει απο το βουνο. στο βουνο εχει ο παππους μου ενα κτημα. εχει ενα ταυρο, μια ασπρη και μια μαυρη αγελαδα. ο ταυρος εκανε εκπληξη στην ασπρη αγελαδα. πηδηξε την μαυρη.


Facts about Makis

14.2.08

σημερα γιορταζει ο αγιος Βαλεντινος

και παρα φυσιν γιορταζουν και οι ερωτευμενοι.
ο Ελληνας Θεος Ερωτας πότε γιορταζει?
γιατι μου διαφευγει...

αφιερωμενο στους καψουρηδες!


μερα που ειναι...





13.2.08

αφιερωμενο στους Γκαργκαναιους

Poulikakos & Taki ...

Φωτογραφίες που συγκλόνισαν την ανθρωπότητα

απο το courabiess.wordpress.com















περισσοτερες φωτογραφιες και ενδιαφερουσες πληροφοριες εδω.

12.2.08

αυτο θα πει ποινικολογος!

να γυρνας τα μεσημεριαναδικα και να λες τον πονο σου!!!

η φτωχια θελει σοπινγκ θεραπυ

ακουσα τον υπουργο να λεει οτι η ακριβεια οφειλεται στο σοπινγκ θεραπυ που κανουν οι καταναλωτες.
εχει απολυτο δικιο!!!
η γρια που προσπαθει να την βγαλει με τα 500 ευρω κανει σοπινγκ θεραπυ την ωρα που ψαχνει για τις φτηνοτερες τιμες στην λαϊκη.

δε μας χεζεις κυριε υπουργε?
αντε να κανεις παρεα με το αλλο ζομπι, τον Γκαργκανα.



Ένα από τα πλέον ανησυχητικά φαινόμενα που ταλανίζει την ελληνική κοινωνία είναι αυτό της φτώχειας. Σύμφωνα με πρόσφατα στοιχεία του ΕΚΚΕ:

-Το 21% των Ελλήνων ζει με λιγότερα από 470 ευρώ το μήνα, κάτω από το όριο της φτώχειας.

-Το 60% των Ελλήνων φοβάται πως μέσα στα επόμενα χρόνια θα περιέλθει σε κατάσταση φτώχειας.

-Ένας στους τρεις Έλληνες δεν μπορεί πολλές φορές να πληρώσει το ενοίκιο του σπιτιού ή τη δόση του δανείου του χωρίς καθυστερήσεις, να έχει ως γεύμα κάθε δύο ημέρες κρέας, ψάρι ή λαχανικά και να έχει επαρκή θέρμανση στο σπίτι του.

Το Ρεπορτάζ Χωρίς Σύνορα πρόκειται να πραγματοποιήσει μία εκπομπή σχετικά με τη φτώχεια στη σημερινή Ελλάδα, τη δυσανάλογη σχέση κόστους ζωής και αμοιβών, τη γενιά των 700 ευρώ, καθώς και το εργασιακό καθεστώς που "πνίγει" τους Έλληνες εργαζομένους, ενώ καταδικάζει άτομα με σημαντικές σπουδές στην ανεργία ή σε πενιχρούς μισθούς.

Αποφασίσαμε να προχωρήσουμε με το θέμα αυτό και θα θέλαμε να μας βοηθήσετε κι εσείς, επικοινωνώντας με την εκπομπή για να καταθέσετε τη δική σας εμπειρία-μαρτυρία και να συμμετέχετε αν θέλετε στο ντοκιμαντέρ.

Για το σκοπό αυτό και περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@rwf.gr ή να επικοινωνήσετε τηλεφωνικώς στο 210-6855098.

Ρεπορτάζ Χωρίς Σύνορα

- Τηλ: 210 68 55 098

- E-mail: info@rwf.gr (αν θέλετε, τοποθετήστε στον τίτλο την ένδειξη ‘700’)

Ρεπορτάζ Χωρίς Σύνορα: http://www.rwf.gr/
Στείλτε mail στο: info@rwf.gr


ο Λιάπης επιστρέφει στην Αλβανία δύο αρχαιότητες που της ανήκουν και είχαν παρακρατηθεί για χρόνια στην Ελλάδα"...


το βρηκα στο forum του μεταφυσικού:

Drymonia
Και ξαφνικά προχθές το μεσημέρι, καθώς μαγείρευα ανέμελα, ακούω στην τιβι να λένε "Ο Υπ[ν]ουργός Πολιτισμού κ. Λιά[σ]πης, ως ένδειξη καλής θέλησης στον Αλβανικό λαό επιστρέφει στην Αλβανία δύο αρχαιότητες που της ανήκουν και είχαν παρακρατηθεί για χρόνια στην Ελλάδα, στέλνοντας με τον τρόπο αυτό μήνυμα σε όλα τα κράτη ότι πρέπει να κάνουν το αντίστοιχο"

Με περισσή περιέργεια, αφήνω το καπάκι της κατσαρόλας και πλησιάζω στην τιβι για να δώ τις αρχαιότητες του αλβανικού πολιτισμού... δύο υπέροχα αγάλματα, το ένα της Αρτέμιδος, το άλλο του Απόλλωνα...

Όταν ο λύκος φυλάει τα πρόβατα, δίνει και στους άλλους λύκους ως ένδειξη αλληλεγγύης, γιατί δεν μιλάμε για Ελληνες φυσικά.



γιατι κυριε Λιαπη δεν δινετε εις ενδειξην φιλιας ολοκληρο τον Παρθενωνα στους Αγγλους ωστε να ολοκληρωσουν την συλλογη τους?

11.2.08

GIORDANO BRUNO

Ό,τι μεγάλο έχει προσφερθεί στην ανθρωπότητα δεν έχει γίνει από τη μάζα. Από κάποιο μπουλούκι ανθρώπων που ορμάνε προς πάσα κατεύθυνση. Η μάζα ακολουθεί, φωνάζει, σκοτώνει αν χρειαστεί, «εις το όνομα του όποιου πατρός». Η ατομική έμπνευση, η ατομική δημιουργία, η ατομική αποκάλυψη γεννάει.

ενα θαυμασιο κειμενο, απο το μπλογκ ΛΟΒΟΤΟΜΗ Ή ΘΑΝΑΤΟΣ

αξιζει να το διαβασετε.
ισως οταν θα κλεισετε επαναστατικα την τηλεοραση για μια ημερα...

God is An Astronaut.....?



απο το μπλογκ ΒΛΑΣΦΗΜΟΙ

Κλείστε την τηλεόραση (και κλάστε τους τ' αρχ...α)

ο αγαπημενος μου κυνικος μπλογκιστας!!!

Κλείστε την τηλεόραση (και κλάστε τους τ' αρχ...α)


ρε παιδια, αφου θα την κλεισετε (επαναστατικα βεβαιως βεβαιως) την τηλεοραση και δεν θα ξερετε τι να κανετε, γιατι δεν πατε να χεσετε ομαδικα (και επαναστατικα βεβαιως βεβαιως) στα χαλακια των υπουργειων?

σιγουρα θα σας δειχνουν τα καναλια την αλλη μερα!

Η Ικαρία εξακολουθεί να είναι θρύλος...

Οι υπάλληλοι του Δήμου Ραχών Ικαρίας αρνήθηκαν την αργία για το θάνατο του Χριστόδουλου. Με την παρακάτω λιτή αλλά περιεκτική ανακοίνωση οι υπάλληλοι του Δήμου Ραχών Ικαρίας αρνήθηκαν την αργία λόγω του θανάτου του αρχιεπισκόπου της ορθόδοξης εκλλησίας, Χριστόδουλου:

ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΡΑΧΩΝ ΙΚΑΡΙΑΣ ΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΥΠ' ΑΡ. 5811/29-1-08 ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΟΥ ΥΠ.ΕΣ.Δ.Δ.Α. ΔΗΛΩΣΑΝ ΤΑ ΕΞΗΣ:

"ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ.
Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΕΝΟΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΟΥ ΗΓΕΤΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝΙΣΤΑ ΛΟΓΟ ΑΡΓΙΑΣ.

ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΡΑΧΩΝ ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΑΝΟΙΧΤΑ ΣΤΙΣ 31-1-2008"

7.2.08

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ - ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΛΑΚΑ.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ - ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΛΑΚΑ.

Αν πέσει στα χέρια σας ένα dvd με τίτλο "Zaxopoulos" πρέπει να το προωθήσετε αμέσως σε όσους περισσότερους γνωστούς σας γίνεται.
Είναι ένα dvd που ξεκίνησε ο γενικός γραμματέας του Υπουργείου Πολιτισμού στην Ελλάδα και έχει κάνει ήδη πέντε φορές το γύρο του κόσμου.
Μη σπάσετε την αλυσίδα!

Γνωστός δημοσιογράφος προώθησε το dvd σε ένα φίλο του σε εστιατόριο και την επόμενη ημέρα κέρδισε 5,5 εκατομμύρια ευρώ στον τραπεζικό του λογαριασμό!

Ο Γρηγόρης έβαλε μερικές θαυματουργές εικόνες από το dvd στο ιστολόγιο του και η επισκεψιμότητα της σελίδας του έφτασε στα ύψη!

ΠΡΟΣΟΧΗ: μην προσπαθήσετε να αγνοήσετε ή να σβήσετε το dvd, γιατί θα σας χτυπήσει ΦΟΒΕΡΗ κακοτυχία.

Παρουσιάστρια μεγκάλου καναλιού είδε το dvd και το αγνόησε. Μερικές μέρες μετά την κάλεσε ο εισαγγελέας.

Πρωθυπουργός γνωστής χώρας προσπάθησε να θάψει το θέμα και μετά από λίγο οι μισοί του βουλευτές βρέθηκαν μπλεγμένοι σε σκάνδαλα!

Στείλτε αυτό το εμαιλ αμέσως σε φίλους σας:

έως 5 φίλοι: θα κερδίσετε μεγάλο χρηματικό ποσό στο λογαριασμό σας

έως 10 φίλοι: θα δεχτείτε προτάσεις συνεργασίες από διακεκριμένους δημοσιογράφους και πολιτικούς.

έως 20 φίλοι: θα γίνετε διάσημοι στο πανελλήνιο
πάνω από 20 φίλοι: τα έθνη της γης θα προσκυνήσουν στα πόδια σας και η χιλιόχρονη βασιλεία σας θα αρχίσει!

ω, ποση αγιοτης!


θα προσπερασω τα χρυσα βαρυτιμα στολιδια, τα ακριβα αυτοκινητα, τον εκλυτο βιο, την υποκρισια και θα ρωτησω ευθεως με ποιο θρασος ζηταει ενας 70χρονος ιερωμενος να τον ψηφισουν αρχιεπισκοπο για τα επομενα 4-6-8 χρονια, λιγες μερες μετα τον θανατο του συνομηλικου του Χριστοδουλου?

εχει συμβολαιο με τον Χαρο?

καβαλησε το καλαμι και θεωρει οντως τον εαυτο του αγιο επειδη ετσι τον προσφωνουν οι συναδελφοι του?

δεν εμαθε τιποτα περι ταπεινοφροσυνης απο τον θανατο του πρωην εργοδοτη του?

ΥΒΡΙΣ

απλα Υβρις...

5.2.08

φιλος εδωσε σε φιλο...


...τριανταφυλλο με φυλλο

αμα δηλωσει ο Μακης "φιλος" σου...
εισαι σιγουρα Θεμα στο επομενο φυλλο!
χαχαχα!

και εδω το ανεπαναληπτο!!!

Εν αρχή ην ο Μάκης


ΚΑΛΛΙΣΤΕΙΑ ΠΑΠΑΔΩΝ


ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΣΤΙΣ ΟΘΟΝΕΣ ΣΑΣ.

ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ!!!

ΔΡΑΣΗ, ΔΟΛΟΠΛΟΚΙΕΣ, ΣΕΞ, ΒΙΑ ΚΑΙ ΜΑΥΡΕΣ ΡΟΜΠΕΣ.


ΚΑΛΛΙΣΤΕΙΑ ΠΑΠΑΔΩΝ
ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ!


ΜΙΑ ΥΠΕΡΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΗΣ POURITAN OPISTHODROMUS COMBANY.

ΚΑΛΛΙΣΤΕΙΑ ΠΑΠΑΔΩΝ

ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ!!!

ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ!

C(L)OPYRIGHT

απο το μπλογκ Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ.

Νομίζω ότι το θέμα αυτό αφορά όλους όσους έχουν ιστολόγιο ή γράφουν συστηματικά σε forums.
Παίδες, η κατάσταση έχει ξεφύγει. Παρατηρώ τον τελευταίο καιρό μια απίστευτη ανακύκλωση θεμάτων και ιδεών που δυστυχώς, δεν φρενάρει μόνο στις ειδήσεις ή στα θέματα καθεαυτά. Έχω πιάσει στα πράσσα κείμενα από blogs ή sites, τα οποία με την κλασσική μέθοδο της κοπτοραπτούς (copy & paste) μεταφέρονται αυτούσια αλλού, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ Η ΑΡΧΙΚΗ ΠΗΓΗ.
Και για να γίνω πιο συγκεκριμένος, σαν πρόσφατο παράδειγμα αναφέρω κείμενό μου για την Μαρία Μαργαρίτη, που μεταφέρθηκε αυτούσιο σε δύο οικολογικά forum, χωρίς να αναφερθεί ΠΟΥΘΕΝΑ το "Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ".
Ναι, έχω πρόβλημα με τις αυθαιρεσίες. Παρουσιάζεις ως δικό σου κάτι που μου ανήκει. Κάτι που ξόδεψα γενναία τον χρόνο μου γι αυτό, επειδή γουστάρω να γράφω. Δεν δανείζεσαι την είδηση ή το θέμα. ΚΛΕΒΕΙΣ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ. Αυθαίρετα. Μπαίνεις στα δικά μου χωρικά ύδατα και αλωνίζεις. Γιατί; Προφανώς είσαι ανίκανος να γράψεις. Τεμπέλης και ανεπίδεκτος μαθήσεως. Αλλά κυρίως εξωφρενικά ηλίθιος, αφού έχεις την ψευδαίσθηση ότι δεν θα σε πάρω πρέφα εγώ ή κάποιοι άλλοι που παρατηρούν (Αριάδνη και Νικήτα ευχαριστώ για την επισήμανση).
Σε πρώτη φάση, απλά προειδοποιώ και δεν αναφέρω ονόματα, nicknames, ip κλπ. Την επόμενη φορά όμως, θα σας εκθέσω. Να είστε σίγουροι. Προσοχή λοιπόν όσοι γράφετε. Και ακόμη περισσότερη προσοχή όσοι αντιγράφετε.



τι περιμενεις απο μαλακες Vασιλη?
φιλοτιμο?

ΕΚΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΑΥΤΟΠΤΗ ΜΑΡΤΥΡΑ

το ελαβα με μεϊλ:

ΕΚΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΑΥΤΟΠΤΗ ΜΑΡΤΥΡΑ (ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΡΟΩΘΗΣΤΕ ΤΟ)

Την Κυριακή 27/01/2008 γύρω στις 2:00 το μεσημέρι συνέβη ατύχημα στην Λεωφόρο Βουλιαγμένης στο ύψος του Ελληνικού.

Στο ατύχημα εμπλέκεται μια μαύρη μηχανή Kawasaki Ninja ZX-10R μαύρου χρώματος και αυτοκινήτου τα στοιχεία του οποίου δεν έχουμε μάθει ακόμα.

Δυστυχώς το παλικάρι που οδηγούσε την μηχανή βρίσκεται με διάσειση στο νοσοκομείο και η κοπέλα συνεπιβάτης στην εντατική μετά από αφαίρεση σπλήνας και δεν μπορούν να δώσουν καμία πληροφορία.

Παρακαλώ όποιος γνωρίζει κάτι να στείλει μήνυμα στην διεύθυνση frankxgr@hotmail.com

3.2.08

Killing in the name of...

freedom

Fallen Art

Fallen Art

2.2.08

θελεις να εκτονωθεις νομιμα? θελεις να δειρεις νομιμα?

τυλιξε το στυλιαρι σου με την Ελληνικη σημαια και μπες στο μπλοκ των ΜΑΤ.

δειρε κι εσυ νομιμα.

ΜΠΟΡΕΙΣ!

αγιασμενα στυλιαρια θα διατεθουν αμα τη εκλογη του νεου αρχιεπισκοπου.

ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ!
ΖΗΤΩ Η ΒΙΑ!
ΖΗΤΩ ΤΑ ΑΓΙΑΣΜΕΝΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΤΥΛΙΑΡΙΑ!

πως ειμαστε σημερα?


ξεπερασαμε το σοκ απο το εξωγαμο του πασχαλοζουμη?
η συμβια του ηταν ολα τα λεφτα, δε λεω.
ναναι καλα γελασαμε!

ξεπερασαμε το σοκ απο το εξωγαμο του γνωστου τραγουδιστη?
αυτος θα πει γνωστος αγνωστος!
μας τα πρηξανε αλλά δεν μας ειπαν το ονομα του.

ξεπερασαμε το σοκ απο το αποτροπαιο περιεχομενο του γνωστου ντιβιντιν?
προσωπικα μπερδεψα τα φυλα λογω πρεσβυωπιας και μολις ειδα μια χοντρη βυζου τα παρατησα.

ξεπερασαμε το σοκ της διαλυσης μιας φιλιας, μιας εφημεριδας, του διδύμου των δυο κολοσσών της δημοσιογραφιας?
ο πρασινος Θεμος βρεθηκε με πολλα μπλε λεφτα στα χερια.
ελααα!!!
δεν το πιστευω!!!
αλλο πραγμα πρεπει να ειναι η "διαπλοκη" που καταγγελνε ο ιδιος τοσο καιρο, ε?

ξεπερασαμε το σοκ απο τον απροσμενο χαμο του αρχιεπισκοπου?
τα δακρυα ηταν οντως μαυρα, τα ειδα, αλλά δεν ξερω αν ηταν απο το ριμελ.

ΜΠΡΑΒΟ!

απο μαλακια πως παμε?
καλα?
ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ!

το αστειο ειναι οτι ενω ζουμε σε ενα μεγαλο μπουρδελο, δεν γαμαμε αλλά μαλακιζομαστε.

New Killer Star

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...